Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2023, 13:43
1291
2

Інгулець – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Інгулець» вдома ще не перемагав «Колос»

| Оновлено 14 квітня 2023, 13:43
1291
2
Інгулець – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У п’ятницю, 14 квітня, «Інгулець» зіграє домашній матч 21-го туру УПЛ проти «Колоса». На своєму полі петрівці ще жодного разу не святкували перемогу над ковалівцями. Щільність команд у середині турнірної таблиці, де перебувають обидва суперники, дає додаткову інтригу матчу.

Інгулець

Петрівці в минулому турі зазнали мінімальної поразки від «Ворскли». «На жаль, ми не змогли створити багато моментів, хоч передумови були. Але ця гра вже скінчилася, ми маємо ще багато матчів. Готуємось до наступних футбольних баталій, які чекають на нас попереду», - зазначив після зустрічі наставник петровської команди. За Сергія Ковальця петрівці ще жодного разу не грали внічию – три перемоги та дві поразки. Та й загалом безнічийна клубна рекордна серія «Інгульця» з 24 жовтня минулго року триває в чемпіонаті 12 ігор: по 6 перемог та поразок.

Петрівці на своєму полі показують результативний футбол. Домашня гольова клубна рекордна серія «Інгульця» продовжується 6 ігор – 7 голів. У суботу буде вже 90-й матч Сергія Ковальця біля керма різних клубів УПЛ, у якому його підопічні можуть здобути 20-ту перемогу. Через перебір жовтих карток не зможе вийти на поле НТК імені В.Баннікова один із основних гравців Олександр Козак. До речі, зустріч мала відбутися у Петровому, але за добу до матчу її перенесли до Києва.

Колос

Ковалівці вирушать на матч з піднесеним настроєм, адже в минулому турі розгромили «Металіст 1925» з рахунком 3:0. Як зауважив після цієї гри головний тренер ковалівців Ярослав Вишняк: «Забили три голи, а таке з нами не часто трапляється».

«Колос» не пропускає голів в чемпіонаті впродовж 261-ї хвилини, а в гостях – 210 хвилин. До речі, воротар Євген Волинець з початку чемпіонату виступає без замін. Тож не дивно, що з'явилася інформація про інтерес до голкіпера з боку київського «Динамо». Через дискваліфікацію пропустить гру ветеран «Колоса» Андрій Богданов.

Статистика зустрічей

«Інгулець» та «Колос» раніше в УПЛ провели лише чотири гри, в яких тричі були зафіксовані нічиї і одна перемога на стороні ковалівців. Востаннє «Інгулець» приймав «Колос» 18 вересня минулого року і поступився з рахунком 0:2. В складі гостей відзначилися Олександр Чорноморець та В'ячеслав Чурко. Матч першого кола поточного чемпіонату завершився нічиєю – 0:0.

Прогноз на протистояння

Три перемоги у 2023 році покращили турнірне становище петрівців. Але небезпечна зона ще маячить, тому «Інгулець» спробує завоювати повноцінні три очки і тим самим зменшити відрив від «Колоса». Нашим прогнозом буде мінімальна перемога «жовто-червоних».

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Білик, Нагієв, Кучеренко, Ковальов, Смоляков, Поспєлов, Клименко, Кухарук, Одарюк, Головкін, Марусич.

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Кравченко, Мілько, Мякушко, Смирний, Оріховський, Ільїн, Лисенко.

14 квітня, п'ятниця

«Інгулець» – «Колос»
Київ. НТК імені В.Банникова. 14:00
Пряма трансляція – платформа Setanta Sports
ІНГУЛЕЦЬ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр:
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил