Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 квітня 2023, 11:51
7775
33

Майже тайм у меншості. Зоря перемогла Колос

«Колос» провів ювілейний матч в Українській Прем'єр-лізі

| Оновлено 22 квітня 2023, 11:51
7775
33
Майже тайм у меншості. Зоря перемогла Колос
ФК «Колос»

«Колос» та «Зоря» перемогли у матчах минулого туру. Луганці у другому колі взагалі виграли п'ять поєдинків із шести (у тому числі у «Динамо» та «Дніпра-1»). Ковалівці святкували успіх у двох матчах поспіль, не пропустивши в них жодного голу. Природно, що футболісти обох команд хотіли залишитися на переможній хвилі. Якщо команди продовжать грати так само успішно, то навіть можуть замахнутися на більше, ніж мають зараз: «Зоря» поборотися з «Дніпром-1» за місце в Лізі чемпіонів, а «Колос» - за вихід до єврокубків.

Патрік ван Леувен на матч із «Колосом» виставив той самий стартовий склад, що й у поєдинку минулого туру проти «Дніпра-1». У «Колоса» сталося дві заміни. Одна з них вимушена: замість дискваліфікованого за перебір жовтих карток правого захисника Микити Кравченка на поле вийшов Микола Золотов. Друга зміна – до стартового складу повернувся досвідчений Андрій Богданов, який вийшов замість Євгена Смирного, котрий навіть не потрапив до заявки на матч.

ФК «Колос»

З перших хвилин матчу «Зоря» заволоділа територіальною перевагою та намагалася створювати моменти біля воріт Волинця. Проте луганцям важко було проходити щільну оборону «Колоса». Більшість атак «Зоря» проводила через фланги, проте завдати результативного удару після навісів та прострілів не вдавалося. «Колос» діяв на контратаках, але до небезпечних моментів справа не доходила. У середині першого тайму «Зоря» забила гол. Золотов збив Антюха неподалік лівого кута штрафного майданчика. Булеца підійшов до м'яча і замість прямого удару зі штрафного віддав пас у центр на Бражка, який метрів з 20-ти точно пробив у правий кут воріт. Волинець, схоже, не бачив моменту удару. Суха серія голкіпера «Колоса» перервалася на 382-й хвилині.

Після пропущеного голу «Колос» спробував перехопити ініціативу. Однак після кількох позиційних атак господарів футболісти «Зорі» знову забрали м'яч під свій контроль. За перший тайм «Колос» не виконав жодного кутового – промовистий факт, який свідчить про те, яка команда мала перевагу.

Другий тайм почався в тому ж ключі, що й перший: «Зоря» атакувала, «Колос» захищався. Однак після 55-ї хвилини все могло перевернутися з ніг на голову: захисник Снурніцин руками затримав опонента, який рвався до штрафного майданчика, отримав другу жовту картку та залишив «Зорю» у меншості.

Здавалося б, характер гри мав би змінитися: господарі заволодіють ініціативою і докладуть максимум зусиль, щоб використати можливість досягти позитивного результату. Але не так сталося, як гадалося. «Зоря» продовжила володіти територіальною перевагою, ніби й не було вилучення.

ФК «Колос»

Лише з 70-ї хвилини господарі нарешті перехопили ініціативу, а також почали активно пресингувати луганців на їхній половині поля. Але створювати небезпечні моменти «Колос» не міг. Атакувальна група футболістів ковалівського клубу провела матч відверто слабко. Запам'ятався момент на 78-й хвилині, коли Попов протиснувся між двома захисниками та вийшов на вигідну позицію у штрафному майданчику, але його удар виявився дуже неточним. Наприкінці ковалівці влаштували навалу на ворота «Зорі», в якій взяв участь навіть голкіпер Волинець. Але й це не врятувало господарів, які сьогодні зіграли набагато гірше, ніж у переможних поєдинках проти «Інгульця» та «Металіста 1925». До речі, матч проти «Зорі» був для «Колоса» сотим в Українській Прем'єр-лізі.

«Зоря» здобула шосту перемогу в семи іграх другого кола і випередила в таблиці «Дніпро-1». На другому місці луганський клуб розмістився щонайменше до понеділка, коли дніпровці зіграють проти львівського «Руха».

Українська Прем’єр-ліга. 21-й тур.

«Колос» – «Зоря» – 0:1

Бражко (31).

Золотов (30), Богданов (45) - Снурніцин (38), Бражко (50).

Снурніцин (55, друге попередження).

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Золотов, Богданов (Болбат, 62), Мілько, Мякушко, Оріховський (Ісаєнко, 79), Ільїн, Лисенко (Попов, 62).

«Зоря»: Сапутін, Батагов, Імереков, Снурніцин, Бутко, Бражко (Дришлюк, 68), Шахов, Булеца (Полегенько, 81), Антюх (Вантух, 58), Русин (Хахльов, 81), Герреро (Мишньов, 68).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево, Закарпатська область).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка, Київська область).

КОЛОС – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

55’
Ігор Снурніцин (Зоря) отримує червону картку.
31’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Бражко (Зоря).
Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VBOLYUVALNIK
В більшості грали набагато гірше ніж зорі у меншості
fitnes_sports066
Вот и определились пять еврокубковых команд Я считаю.
И ещё один интересный момент.
Кто-то кричит Шахтёр чемпион?
Обратите внимание второе третье четвёртое место занимают команды которые играли между собой но не играли с шахтарём это первое и второе эти три команды не подчиняются футбольному телепулу ни Футболу ни Сетанта. Намёк думаю ясен.
Sunrise
Хорош!
Молодцы, Команда! Иногда надо и такое вытягивать. 
Надеюсь это было просто домашнее судейство для Засухи, а не что-то иное. 
P. S. Секьюрити возли судьи сразу после финального свистка, я так понимаю, были оговорены заранее, значили к чему готовиться) 
Владимир Коновалец
У меня плохое предчувствие... Кто-то из наших арбитров доиграется, это просто вопрос времени... Бить будут долго и больно... Если не придумают что-то похуже
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
u6464u
Колос в кінці гри наче з цепу зірвався ,грали як останній матч в житті, даже Волинець кинув ворота  побіг в штрафну забивать, Козак як міг підсвистував, видно заохочуванні були від суркіса з красніковим немалі, але тут Зоря уперлась 10 на 12, потрібно Зорю привітати, вистояли. 
fitnes_sports066
Завтра су́дит арбитр с Днепра это самое интересное самое главное
Kak Tak
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виктор Алтухов
Да, третий матч подряд динамовско-коломойская-гереговская шобла ставит на Зарю продажных судей, но Заря, пока, держится. Кривбассу проиграли через гол, забитый из высосанного штрафного  и через зачет с нарушением правил в штрафной. Интересно, Шахтер на матч с Зарей тоже будет покупать судей? 
Фанькин кот
Зорька молодца! Теперь ещё желанной станет победа родного Шахтёра над динамкой ошпаренной, и заодно чтобы Рух дал нехилый бой и отобрал очки у днепря фейкового!