Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 березня 2021, 10:28
7929
0

Помилка Миколенка, Світоліна обіграла Квітову, новий суперник Ломаченка

Головні новини за 29 березня на Sport.ua

| Оновлено 31 березня 2021, 10:28
7929
0
Помилка Миколенка, Світоліна обіграла Квітову, новий суперник Ломаченка
Фото Євгена Кравса

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 29 березня.

1. Збірна підтримала Миколенка. Гравець вже покинув розташування команди. Андрій Шевченко попросив футболістів залишити матч з Фінляндією в історії.

2. Світоліна зупинила Квітову на шляху до чвертьфіналу турніру в Маямі. Найкраща українська тенісистка виявилася сильнішою екс-другої ракетки світу.

3. ФОТО. Ломаченко визначився з новим суперником і датою бою. Поєдинок запланований на літо.

4. Віталій МИКОЛЕНКО: «Хочу сказати спасибі людям, які мене підтримали». Гравець збірної України переживає через помилки, яку він допустив в матчі з Фінляндією (1:1).

5. «Куди котиться український футбол». Циганик висловився про Севідова і суддів. Журналіста Ігоря Циганика обурило те, що Олександр Севідов повернувся в футбол.

6. Ротаня не щастить. Україна U-21 програла словакам, ведучи в рахунку в два м'ячі. На Antalya Cup забили Мудрик та В'юнник, але потім команда пропустила тричі.

7. Майже доступні: 10 найдорожчих майбутніх вільних агентів. Sport.ua - про відомих гравців, які можуть дістатися комусь безкоштовно.

8. Фінські ЗМІ: «Триллер в Києві. Пенальті був подарунком від України». Sport.ua представляє огляд фінської преси після нічиєї в поєдинку України з Фінляндією (1:1).

9. Саша є Саша. Менеджер Усика не виключив його можливий перехід в UFC. Егіс Клімас веде переговори з WBO з приводу бою з Ентоні Джошуа.

10. Скарги Мерседеса і Астон Мартін. Потужний Ред Булл. Що показав старт сезону. Підсумки після насиченого старту сезону Формули-1 в Бахрейні.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.