Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 червня 2020, 13:25
1610
1

Карпати - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України (скасований)

Хто з «карантинних» львів'ян доїде до Луцька?

| Оновлено 21 червня 2020, 13:25
1610
1
Карпати - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України (скасований)
ФК Карпати Львів

Коли 28-го травня з'явилася новина про те, що матч львівських «Карпат» і «Маріуполя» проведе бригада арбітрів на чолі з Дмитром Бондаренко, то на стадіоні «Україна» вже завершувалися останні приготування до відновлення сезону Української Прем'єр-ліги. Однак потім події закрутилися найбільш несподіваним чином – у деяких гравців «львів'ян» було зафіксовано зараження коронавірусом COVID-19, через що команда в повному складі вирушила на самоізоляцію, а матч проти колективу Олександра Бабича було відкладено на тоді ще невизначений термін.

Update. Матч скасований через спалах коронавірусу в «Олімпіку».

Чемпіонат було вирішено відновити у кількості одинадцяти учасників, а ігри за участю львівських «Карпат» у кожному з трьох зіграних турів були відзначені позначкою «перенесено». Як тільки епідеміологічна ситуація в таборі команди Романа Санжара почала поліпшуватися, колектив відразу ж розробив план тренувань із залученням юніорів з академії клубу. До виконання цього сценарій змогли приступити лише 16-го червня, коли до гри проти донецького «Олімпіка» залишалося менше чотирьох діб, тому клуб запросив у керівних органів ще один день на підготовку. Така ініціатива не була із захопленням зустрінута навіть головним тренером «Карпат», з чим навряд чи хтось сперечатиметься, якщо взяти до уваги той факт, що команда не могла повноцінно тренуватися протягом трьох місяців.

І все ж, львів'янам таки доведеться повернутися до подій на внутрішній арені, ось тільки номінально домашній матч ними буде зіграний на полі луцького стадіону «Авангард». Суперник команди Санжара, що природно, підходить до гри за більш високої функціональної готовності, адже вже встиг зіграти три матчі після вимушеної паузи. При цьому, колектив Ігоря Климовського відрізняється завидною результативністю, а в двох останніх зустрічах: проти «Маріуполя» і «Львова», забиває не менше двох м'ячів.

У майбутній зустрічі «Карпати», окрім восьми футболістів із захворюванням, не зможуть розраховувати на появу Дмитра Кльоца та Геннадія Пасіча, у кожного з яких дискваліфікація на один матч. Не допоможе львів'янам з тієї ж причини і нападник молодіжного складу Жозеф Енете. А ось підопічні Климовського зуміли уникнути дисциплінарних санкцій.

За всю історію протистоянь між донецьким «Олімпіком» та львівськими «Карпатами» вже було зіграно 16 поєдинків. За «левами» зберігається перевага у дві перемоги в очних дуелях. В останні сезони відзначається висока результативність у цій парі – не менше трьох м'ячів за гру на обидві команди, починаючи сезону 2018-19. У першій половині розіграшу поточного чемпіонату команди обмінялися гостьовими перемогами (1:2 – на користь «Олімпіка» і 1:3 – успіх святкували «Карпати»).

Головним арбітром майбутньої зустрічі призначений рефері з Києва Володимир Новохатній, за суддівства якого й було дано початок результативної серії в протистояннях між «Карпатами» і «Олімпіком» 5-го серпня 2018-го року (2:2). У поточному сезоні Новохатний провів лише три зустрічі, одна з яких була за участю підопічних Романа Санжара – «Карпати» розписали безгольову нічию з чернігівською «Десною» (0:0) в передостанній день літа 2019-го року. Характерною відзнакою роботи рефері стало велике число попереджень, виданих у цьому сезоні – цей показник не опускався нижче 7 жовтих за гру, при цьому пенальті не було призначено жодного разу.

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кудрик – Дубінчак, Веремієнко, Гіоргадзе, Якимець – Сич, Назарина – Козак, Притула, Лях – Бойчук.

«Олімпік»: Кічак – Лебеденко, Снурніцин, Гришко, Кравченко – Є. Пасіч, Цимбалюк, Політило – Тейшера, Шахаб, Балашов.

21 червня, неділя

«Карпати» — «Олімпік»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН ТВ»
КАРПАТИ- ОЛІМПІК. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 0:3
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Хто у вас подає орієнтовні склади??? Халл і Мартінс вже давно покинули клуб