Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 21 березня 2023, 19:57
1013
7

Інгольштадт – Динамо Дрезден. Прогноз та анонс на матч Бундесліги 3

Поєдинок відбудеться 20 березня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 21 березня 2023, 19:57
1013
7
Інгольштадт – Динамо Дрезден. Прогноз та анонс на матч Бундесліги 3
ФК Динамо Дрезден

20 березня на «Ауді Шпортпарк» пройде матч 28-го туру Бундесліги 3, в якому «Інгольштадт» зустрінеться з «Динамо Дрезден». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Інгольштадт

Команда начебто належить такому потужному автоконцерну, як Ауді, але дуже часто міняє дивізіони. На старті століття начебто йшов прогрес, і досить швидкий, хоч і нестабільний. Досить сказати, що клуб, що грав у 2006-му році у місцевій, Баварській Лізі, провів 2015-2017 у Бундеслізі 1. Втім, потім було падіння транзитом за рік до 3-го дивізіону країни. З того часу і проводяться спроби піднятися і, головне, закріпитися в Бундеслізі 2. Там провели минулий сезон, але Інгольштадт фінішував на 18-му місці. І навряд чи вдасться знову взяти декларацію про підвищення. На даний момент підопічні Капретті йдуть лише серед середняків 3-го дивізіону. Причому після паузи, з січня, статистика була остаточно провалена - лише 1 перемога, за великої кількості поразок. Ось і з Вальдхофом програли 2:3.

Динамо Дрезден

Клуб повертався до 3-го дивізіону минулого року, разом із Інгольштадтом. Але з більшою боротьбою: підсумкове 16 місце розіграшу 2021/2022 дозволяло поборотися за збереження прописки. Ось тільки суперник, Кайзерслаутерн, виявився помітно сильнішим, і після 0:0 у 1-му поєдинку впевнено, 2:0, виграв у матчі-відповідь. Загалом, це звично для динамівців, і, як від будь-якого ліфта, на нижчому рівні чекали на хорошу статистику. Але SGD поки не серед лідерів йде, а бовтається ближче до середини турнірної таблиці. Хоча пауза явно пішла на користь, і у 2023 роцы статистика виглядає симпатичною. Досить сказати, що 2:0 із Дуйсбургом стали 3-ю перемогою поспіль, і 10-м матчем, починаючи з січня, без поразок.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону клуби обмінялися впевненими, по 3:0, домашніми перемогами у Бундеслізі 2. Знову зігравши у 3-му дивізіоні, у вересні у Дрездені команди закінчили нічиєю 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що команди змінять свою статистику. Ставимо на гостей з коефіцієнтом – 2,0.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lesovij7
Блин нафиг это надо? Тут и Бундеслига не особо интересная, есть что посмотреть, так это даже не вторая, третья Карл....
FootFun
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Журналісти sport.ua часом не перепили в неділю? Третя бундесліга... А друга ліга Гондурасу скоро буде?
luceorius
 Геттінген - Гайльдельберг - прогноз на матч збірних найстаріших університетів Німеччини, який відбудеться 31-го квітня, після ретельної перевірки включених у склади обох команд
лауреатів Нобелівської премії, які, можливо, вже виходили на заміну у цьогорічному матчі університетів Мюнхена та Кельна. 
Владислав Антонов
Так крім цього матчу і Мірандес-Ейбар сьогодні взагалі нічого більш-менш цікавого немає. А у затятих ставочників вихідних не буває, тому для них треба аналізувати хоч щось.