Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 сiчня 2021, 20:26
1510
1

Інтер – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Центральний матч туру в Серії А

| Оновлено 17 сiчня 2021, 20:26
1510
1
Інтер – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Ювентус

У неділю, 17 січня, в Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбудеться поєдинок 18-го туру італійської Серії А, в якому місцевий «Інтер» прийматиме туринський «Ювентус».

«Інтер»

Віце-чемпіон Італії в цьому сезоні всерйоз має намір поборотися за Скудетто. За 17 турів команда Антоніо Конте набрала 37 балів і відстає від «Мілана», який одноосібно лідирує, на три очки. Ще нещодавно у «Інтера» була серія з восьми перемог поспіль в чемпіонаті, але вона була перервана. В останніх двох поєдинках «нерадзуррі» набрали лише одне очко: спочатку програли «Сампдорії» (1:2), а потім зіграли внічию з «Ромою» (2:2). Але ці втрати очок були на виїзді, а майбутній поєдинок буде домашнім.

В «Інтері» вималювалася дуже сильна команда. І ранній виліт з Ліги чемпіонів може піти клубу навіть на користь, адже тепер можна всі сили кинути на Серію А. Довгі 10 років «нерадзуррі» не можуть виграти національний чемпіонат, і ось тепер є хороший шанс домогтися успіху. Форварди Лаутаро Мартінес і Ромелу Лукаку показують відмінну результативність, завдяки їхнім зусиллям клуб є найбільш забивною командою Італії – 43 м'ячі.

«Ювентус»

Туринському клубу в минулому сезоні вдалося вдев'яте поспіль оформити чемпіонський титул. Старт цього сезону вийшов не таким яскравим і досить неоднозначним. З одного боку, команда Андреа Пірло лише раз програла в Серії А, але в той же час, при дев'яти перемогах, відразу шість поєдинків завершилася з нічийним результатом. З 33 очками в активі «Стара синьйора» знаходиться на четвертому місці і відстає від «Мілана» на сім балів.

Якщо «Інтер» в останніх двох матчах набрав лише одне очко, то «Ювентус» підходить до майбутньої зустрічі з серією з трьох перемог поспіль в чемпіонаті. Спочатку туринці розгромили «Удінезе» (4:1), а потім виграли у «Мілана» і «Сассуоло» з однаковим рахунком 3:1. Всі ці результати були в новому 2021 році. А новий рік, як відомо, як зустрінеш, так і проведеш. В «Ювентусі» напевно знають цю приказку і постараються в черговий раз захистити чемпіонський титул, незважаючи на невдалий старт сезону.

Орієнтовні склади

«Інтер»: Ханданович – де Врей, Бастоні, Шкріньяр, Дарміан, Хакімі, Барелла, Відаль, Брозович, Мартінес, Лукаку.

«Ювентус»: Щенсни – Фработта, Демірал, Бонуччі, Даніло, Бентанкур, Артур, К'єза, Маккенні, Роналду, Мората.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.40 по лінії Parimatch.

17 січня, неділя

«Інтер» – «Ювентус»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 

 

  • 2.43
  • 2.55
  • 2.94
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleynik_sport
Рахую що шанси рівні, 50 на 50, прогноз 1:1.