Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 сiчня 2021, 12:49
7712
10

Яскравіше за феєрверк. Інтер переграв Ювентус в Derby d'Italia

Колектив Антоніо Конте зрівнявся за набраними очками з «Міланом»

| Оновлено 18 сiчня 2021, 12:49
7712
10
Яскравіше за феєрверк. Інтер переграв Ювентус в Derby d'Italia
twitter.com/Inter

У італійської Серії А знайшлася гідна відповідь на Північне-західне дербі Англії у вигляді власного, також захоплюючого поєдинку 19-го туру національної першості. Загальноіталійське дербі, або ж – Derby d'Italia, на місцевий манер – у рамках якого на полі стадіону «Джузеппе Меацца» між собою з'ясовували сильнішого міланський «Інтер» і туринський «Ювентус, повинно було послужити своєрідним маркером для подальшої боротьби в верхній частині турнірної таблиці, де обидва цих клуби поступалися «Мілану» за кількістю набраних очок.

У футбольних фанатів у сучасних реаліях мало приводів для радості, адже стадіони все ще залишаються, для більшості країн, у закритому для відвідування стані. Ось і розрядили свої емоції шанувальники «нерадзуррі», влаштувавши грандіозних масштабів піро-шоу безпосередньо перед стадіоном. Старт гри довелося навіть відкласти, а безпосередньо під час матчу залишковий матеріал від снарядів потрапив в око Бонуччі. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків.

Хоча, це ще як подивитися. Уже на 12-й хвилині Барелла точно подав із правого флангу до воротарського, де Відаль успішно зіграв головою, оформивши точний удар у ворота команди, чию емблему він цілував на футболці К'єлліні на розминці перед матчем.

Ідеї ​​Андреа Пірло на цю гру були зруйновані саме завдяки швидкому голу, за підсумком чого «Ювентус» виглядав блідо в атаці практично весь час, який залишався до фінального свистка. Лише в заключній фазі протистояння «зебри» отримали свої перші реальні можливості забити гол, але до того моменту господарі мали вже більше перевагу за забитими м'ячами, та ще й Ханданович на лінії відіграв максимально надійно.

«Інтер» вигравав боротьбу на усіх можливих ділянках поля, тому спокійно вів гру під своїм контролем, попутно створюючи все більше моментів для забитих м'ячів. Фінальна точка була встановлена ​​колективом Конте вже на початку другого тайму, коли геніальний пас зі своєї половини поля від Бастоні розкрив оборону суперників, а Барелла під час виходу сам на сам спокійно переграв Щесни. Дербі виявилося вдалим тільки для однієї команди.

У наступному турі міланський «Інтер» зіграє гостьовий матч проти «Удінезе», а туринський «Ювентус» на своєму полі прийматиме «Болонью».

Італійська Серія А. 18-й тур.

«Інтер» – «Ювентус» - 2:0

Відаль, 12, Барелла, 52

 Янг, 60 – Бонуччі, 36, Мората, 62

«Інтер»: Хандановіч – Бастоні, Де Врей, Шкриніар – Янг (Дарміан, 72), Відаль, Брозовіч, Барелла, Хакімі – Мартінес (Санчес, 86), Лукаку.

«Ювентус»: Щесни – Фработта (Бернардескі, 58), К'єлліні, Бонуччі, Даніло – Ремсі (Кулусевські, 58), Рабіо (Маккені, 58), Бетанкур, Кьєза – Роналду, Мората.

Арбітр: Даніеле Довері (Рим, Італія).

Стадіон: «Джузеппе Меацца» (Мілан, Італія).

Удари (у площину): 14 (6) – 6 (4)
Кутові: 3 – 4
Оффсайди: 0 – 3.

ІНТЕР-ЮВЕНТУС.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 2°C

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dnepryanin
супер,а то заибало это юве всех уже
johndow
Пофиг кто, лишь бы не Ювентус, хватит уже)
Trasher311987
Интер просто размазал.
Повезло юве что только 2 забили
Cruijff
Досить цікавий матч, не дивився Серію А багато часу.
Сергей Шепеленко
Матч супер! Намного сильнее Ликвер- МЮ. Похож
Олійник Володимир
яке дербі?одна команда з Турину інша з Мілана(адміни знайдіть мудрішого журналіста)
K_Sarioglo@i.ua
Главное чтоб Милан не стал чемпионом, а если Интер разбавит немного гегемонию Юве сильно против не буду.