Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 травня 2024, 22:00
8036
1

Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 01 травня 2024, 22:00
8036
1
Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

1 травня на «Сігнал Ідуна Парк» пройде перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «ПСЖ». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Боруссія Д – ПСЖ

Боруссія (Дортмунд)

Команда минулого сезону сама прогаяла довгоочікувану срібну салатницю - все зіпсувала нічия в останньому турі. Зараз все, на що можна розраховувати, це четверте місце - гонка за нього йтиме аж до останнього туру. Але зараз напруження боротьби може впасти. Адже головна мета в тому, щоб виграти останню путівку до Ліги чемпіонів наступного розіграшу. А тепер регламент змінюється і Німеччина з величезною ймовірністю отримає ще 1 місце. А вже у п'ятірці чорно-жовті точно. Втім, вони все ще можуть і в Лізі чемпіонів досягти успіху. Саме тут підопічні Терзича по-справжньому добре грають. Вони виграли групу, зокрема й у французів. А потім, впоравшись із ПСВ у статусі фаворита (1:1 в Ейндховені, 2:0 вдома), німці здивували у чвертьфіналі. Програючи 0:2 у Мадриді, вони скоротили відставання до мінімального за рахунок голу Алле. Вдома з Атлетіко, навпаки, втратили перевагу у 2 м'ячі, але зрештою перемогли 4:2.

ПСЖ

Клуб давно вже встановив домінування на внутрішній арені - за рахунок катарських інвестицій було зібрано склад, що на голову вищий за всіх інших у Франції. І давно вже орієнтується на успіхи у Лізі чемпіонів. Ось тільки поки що нинішній варіант парижан лише одного разу, за Тухеля, діставався фіналу, і все одно програв. І коли запрошували Луїса Енріке, ставили перед ним завдання взяти Вухатого. І, вигравши вже Суперкубок Франції, відірвавшись від усіх переслідувачів у Лізі 1, а також вийшовши у фінал кубка, основні зусилля Мбаппе та компанія спрямовували на Лігу чемпіонів. Там порівняно спокійно впоралися лише з Реалом Сосьєдад у 1/8 фіналу. У групі вони лише за додатковими показниками виграли друге місце у Мілана. А у чвертьфіналі вдома програли Барселоні і пропустили першими у Каталонії. Але потім було вилучення Араухо, і у більшості нинішні підопічні Луїса обіграли його колишній клуб 4:1.

Статистика особистих зустрічей

Вже зіграно 6 поєдинків, і німці мають 1 перемогу при парі поразок. Навіть цього сезону, у групі, французи вигравали вдома та оформили нічию в Дортмунді.

Прогноз

GGBET надає перевагу гостям із Парижа. Але вони теж нестабільні, тому використовуємо ставку тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GeloN83
Думаю, що "ПСЖ" не буде грати тільки на перемогу, по ситуації...