Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 вересня 2024, 01:01
6096
11

Вацко пояснив, чому Ребров не піде з посади наставника збірної України

Журналіст та коментатор вважає, що у Реброва головним завданням є вихід на ЧС-2026

| Оновлено 12 вересня 2024, 01:01
6096
11
Вацко пояснив, чому Ребров не піде з посади наставника збірної України
УАФ. Сергій Ребров

10 вересня відбувся матч другого туру групи 1 Дивізіону до Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України. Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів.

Після завершення зустрічі український коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі висловився про можливий відхід Сергія Реброва з посади головного тренера синьо-жовтих:

«Дуже багато лунає вимог щодо відставки Реброва. Якщо про мене говорити, то я не вимагаю відставки Реброва з однієї причини: який сенс вимагати щось, якщо ти апріорі не віриш, що це може відбутися?

Я не вірю, що відставка Реброва реальна. Чому? Я поясню. Президент УАФ на пресконференції чітко озвучив завдання перед головним тренером збірної - вихід у фінальну частину ЧС-2026. Через Лігу націй, або через кваліфікацію - неважливо. Головне – вийти туди, на чемпіонат світу.

І тепер запитання для всіх. Збірна України під керівництвом Сергія Реброва внаслідок поразок від Албанії та Чехії втратила шанс вийти на ЧС-2026? Ні, не втратила. Так тоді про яку відставку йдеться? Я не бачу навіть натяків, що Сергій Ребров сам може подати у відставку.

Цілком ймовірно, що він може сприймати цю ситуацію, як здатися у процесі виконання завдання. І я дуже не впевнений, що йому дадуть здатися... вищі сили», – сказав Вацко.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»
Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9
РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Відома оцінка Мудрика за гру з Брайтоном в АПЛ. Скільки у Палмера за покер?
Футбол | 28 вересня 2024, 19:46 12
Відома оцінка Мудрика за гру з Брайтоном в АПЛ. Скільки у Палмера за покер?

Михайло з'явився на полі на 71-й хвилині

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Захарченко
Якщо Ребров не виконає завдання виходу на ЧС-26 , то його друг Шевченко також повинен піти зі своєї посади . Це буде справедливо .
MaximusOne
Зарплата Реброва 1,25 млн €, тренера Албанія Сілвіньо 750 тис €, тренера Чехії Івана Гашека 250 тис €, тренера Грузії Віллі Саньйола 200 тис €.
Legenda
Ну давайте тогда так, не вывел на ЧМ не получает свои 1,5 миллиона за год контракта, а лучше отдаст на ВСУ за два года 3 миллиона за провал на евро, лиги наций и отбор на ЧМ! Ну в лучшем случае будет только пост в инстаграме с извинениями))
Первый Среди Равных
Короче ребята все ясно, це п..дец, він нікуди не збирається йти і не піде, можна що завгодно писати, критикувати, тратити нерви, він не піде. 
McLay
''Вищі сили''! Вони там вже себе богами вважають, то ж ніхто на цих ''керівників'' вплинути не може.😁
Первый Среди Равных
Йопрст, ну да, навіщо щось робити? Навіщо рятувати ситуацію поки це ще можна зробити? Давайте всього лиш просто почекаємо коли збірна провалить нахрен відбір, а тоді вже "ну ок, ладно, ладно тепер уже іди". Всього лиш якийсь чемпіонат світу, раз на 4 роки, де Україна грала один раз ще коли багато хто із нас пішки під стіл ходив.
Невже комусь не ясно, що збірна з цим тренером ні на який чемпіонат світу НЕ ВИЙДЕ! 
Коли Вацко в одному із випусків сказав " якби я був членом виконкому я б теж проголосував за за те щоб Ребров залишався б далі" і щось там розповідав як погано грала збірна при Петракову, я відписався від нього і натиснув "не рекомендувати відео з даного каналу". Ще раз переконався, що правильно зробив. 
serhiy
Сказати чесно,вболівальники самі винні -намріяли про непереожного месію Реброва,чекали як на манну з неба,а тут -бац і не йде. Але в нього контракт на 2 роки(якщо не помиляюся ) і задача вийти на чемпіонат світу. Все. Виконає задачу-всі будуть на руках носити,не виконає-звільнять.  А зараз щось розказувати -марна річ.Там і в команді ,щось не клеється,вони не грають як грали перше,чи це самовіддача чи щось інше-має розібратися тренер.А так-Ребров буде доробляти контракт і пробувати щось змінити. Вийде чи не вийде-побачимо. .А думка про іноземного тренера-думаєте зразу наша команда заграє і почне в всіх вигравати ?) Та там пів збірної треба міняти і все перероблювати .За два роки може Ребров цим справиться. Може. А як ні -тоді звільнення і будування повністю нову збірну з нуля.
nick07
а що то за "вищі сили" Вацко не скаже?))))
а що з такою грою є надія на кваліфікацію на ЧС? 
через ЛН? - та навряд чи, якщо навіть втримаються в дивізіоні Б, що не факт з такою грою
Через сито кваліфікації? це в групі де як мінімум буде 2 сильних збірних? також навряд чи
mig3131
Не розумію. А що буде якщо команда не вийде на ЧС? Тренер заробить кучу грошей та перейде на "іншу" роботу. Розкажіть мені в якому місці знаходиться його відповідальність?
salenco
Ну а Вацко розуміє, що завдяки вдало зіграним матчам в ЛН, Україна могла б піднятися в рейтингу і очолити Першу корзину при кваліфікації на ЧС26?
А так ми будемо в другій корзині і попаде якась умовна Італія, а місце тільки одне. І все приїхали.