Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 липня 2024, 15:33
12386
6

Олександр УСИК: «У мене не відібрали пояс IBF, я віддав його»

Український боксер – про поєдинок проти Тайсона Ф'юрі

| Оновлено 25 липня 2024, 15:33
12386
6
Олександр УСИК: «У мене не відібрали пояс IBF, я віддав його»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Український боксер Олександр Усик пригадав переможний бій проти Тайсона Ф'юрі та прокоментував втрату чемпіонського поясу за версією IBF:

«Хочу звернутися до Ф'юрі. Тайсоне, ми повинні провести другий бій. Я не відстану від тебе, ніколи.

Я не нервував перед боєм із Ф'юрі. Я був повністю зосереджений на поєдинку.

Коли я пропустив аперкот від Ф'юрі, мені було важко. Я сказав собі: «треба більше рухатися». Це був небезпечний аперкот.

Чому я не добив Ф'юрі в дев'ятому раунді? В останній момент, коли я готував удар лівою, рефері відштовхнув мене і сказав: «Зупинись». І почав відраховувати.

Зараз для мене це не має значення, тому що я переміг. Говорити про те, хороший рефері чи поганий - порожні розмови. Він професіонал. Можливо, мій останній удар приніс би здоров'ю Тайсона занадто важкі наслідки.

Я зламав щелепу в бою з Ф'юрі? Це маячня. Після бою я прийшов на прес-конференцію і говорив без проблем. Як я міг би робити це зі зламаною щелепою?

Я їздив до лікарні після бою, це правда. У мене було розсічення, у мене боліло обличчя, спина, ноги, кулаки. Я був травмований. Ми перевірили мою голову, мені сказали, що все добре. Поїхати після бою в лікарню – це звичайна процедура. Це по-професійному. Якщо хтось із боксерів не робить цього – то це нерозумно.

У мене відібрали пояс IBF? Послухайте, я переміг і став абсолютним чемпіоном. Так, тепер мені потрібно захищати свої пояси. У мене не відібрали пояс, я звільнив його. Для мене важливо, щоб у моїй ваговій категорії кипіло життя. Джошуа - прекрасний боксер, Дюбуа – теж. Нехай борються за цей пояс. У мене бій-реванш із Ф'юрі, потім ми будемо думати, що робити далі».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
Коменти від великих знавців боксу)) Абсолюти, які мали по 3 - 4 пояси, з легкістю відмовлялися від якогось з поясів, коли організації нав'язували їм нецікаві варіанти захисту. Тут головне сам факт стати абсолютом, увійти в історію. 
Tanok1975
Коменти дегенератів! Цей пояс для нього нічого не значить.На гонорар ні як не вплине, а федерації відслюнявлювати не треба. А після реваншу знову буде битися за абсолюта (если забажає)! Трьох кратний абсолютний чемпіон. Це вже звучить!? Звичайно если виграє))))
Бондаренко Александр
Сашка,все правильно,за двумя зайцами побежишь...
kosege3499
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
LexХХХ
Будем чесні, не віддав а продав
Бубка Гоп
Дебил!