Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
13547
27

Після вильоту з Євро лише 6 гравців України повернулися до табору збірної

Як повідомляє Ігор Циганик, інші футболісти одразу вирушили у відпустки

Після вильоту з Євро лише 6 гравців України повернулися до табору збірної
Getty Images/Global Images Ukraine

Журналіст Ігор Циганик заявив, що далеко не всі футболісти збірної України повернулися до табору команди після матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти Бельгії:

«Ніхто не знімає провини з головного тренера і футболістів. Ми повинні спробувати розібратися, чому так сталося. Ми всі винні - я винен, журналісти винні, багато клубних тренерів винні, клуби винні, футболісти винні.

Мені футболісти показували футболки, хто де грає... До чого це призвело? Знаєте, скільки футболістів повернулися в табір збірної після матчу з Бельгією? 5-6 повернулися в готель у розташування збірної. Решта порозліталися по відпустках... Вони заслужили... Ви собі це уявляєте?», – розповів Циганик.

Україна посіла останнє 4-те місце у групі Е із 4 очками. Стільки ж набрали і Румунія, Бельгія та Словаччина, які вийшли до плей-оф. Українці розташувалися на останньому рядку квартету через найгіршу різницю забитих і пропущених м'ячів. В останньому турі групового етапу Україна мала перемагати Бельгію, щоб пробитися до 1/8 фіналу, але зіграла внічию 0:0.

Відеоогляд матчу Україна – Бельгія (0:0)

Оцініть матеріал
(98)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Shevchenko
Про що і мова. Там команди не було, зібралось кобло, попи..здіти, отримали капусту за вихід і звалити. А що ви хотіли у нас капітан Матвієнко Таке могли зробити, тільки кончені під..ори. Ви думаєте, що 6 футболістів які повернулись в табір Збірної бо це правильно? ..уй там...
turist86
Тобто розбір гри і якісь висновки - взагалі нікому не потрібні.?
Liverpool-FС
Я ще на початку казав, що вони приїхали у збірну попіздякати порозважатися, а не у футбол грати.
Гандони! 
Nick.Grabowski
2014 рік - починається окупація Криму, Донецької та Луганської областей.
Що робить Ахмєтав  (Шахтар) та його дружки. Частина тікає в Київ, частина тікає в Москву - кидають Донецьк, кидають напризволяще мільйони місцевих людей (десь 2 млн лише в Донецькій області, десь понад 1 млн в Луганський, 1 млн в Криму).
2022 рік - широкомасштабна, друга фаза окупації українських земель. Що робить Суркіс (фактично Динамо К) та його дружки з ОПЗЖ.
Беруть мільйони кешу, 17 коштовних годинників, родичів та валять в Монако, Відень, Ніццу. Там розважаються, ходять в казино. 
2022 рік - пси, маріонетки та лакеї путіна атакують та окупують Харківщину ... що робить неофіційний господар Харкова Ярославскій (Мєталіст). Валить в Ніццу, де 2022 рік плаває та відпочиває на яхті.
Якщо так поводять господарі Шахтаря, Динамо К, Металіста - то якими мають бути футболісти з цих клубів, які там виховувалися?
Що зробив мільярдер Коломойський з футбольною гордістю Дніпра, України та його футболістами після виходу в фінал ЛЄ всі пам'ятають?
Якщо власники клубів показують лицемірство, егоїзм, жадібність, пофігізм, зло, фальшивість, імітацію усього можливого (наприклад, імітацію добра, патріотизму) - то якими мають бути лакеї та вихованці клубів цих власників в більшості своїй?
Саша Зардунов
Что и следовало было ожидать.
nick07
а вони повинні були повертатись в табір збірної? була така вимога від тренерського штабу чи УАФ? 
Зрозуміло що цілком справедливо критикувати збірну, що вони не показали гідної гри і головне бажання боротись і ГРАТИ ЗА ЗБІРНУ. 
Але в даному випадку Циганик пробує натягнути сову на глобус
Xvalenok03
Цыганыку поверить - себя не уважать.