Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 07 жовтня 2024, 21:38
409
0

Українець Кісілюк з партнерами обіграв Барком-Кажани у польській Плюс Лізі

Львів'яни програли вже п'ятий матч поспіль і ще не набрали жодного очка у новому сезоні

| Оновлено 07 жовтня 2024, 21:38
409
0
Українець Кісілюк з партнерами обіграв Барком-Кажани у польській Плюс Лізі
www.plusliga.pl

Сьогодні завершується 5-й тур чоловічого чемпіонату Польщі з волейболу у Плюс Лізі. У Катовице місцевий клуб приймав єдиного іноземного представника в турнірі український «Барком-Кажани» зі Львова. Цікаво, що до цього поєдинку обидві команди ще не мали набраних очок, причому «ГКС Катовіце» вже встиг зіграти 5 матчів, а львів'яни – 4.

Стартовий склад «Баркома-Кажани» був звичним для цього сезону – зв’язуючий Денніс Петровс, діагональний Василь Тупчий, центральні блокуючі Владислав Щуров та Руне Фастеланд, догравальники Ілля Ковальов та Мярт Таммеару, ліберо Ярослав Пампушко. У господарів із перших хвилин на майданчику з'явився гравець національної збірної України Євген Кісілюк.

Перший сет пройшов за переваги місцевих волейболістів. Вони ближче до середини партії створили для себе комфортний відрив 8:5, 14:9, а потім збільшили перевагу до шести очок 17:11 і навіть до восьми - 22:14. В підсумку сет завершився з рахунком 25:18.
Другу партію підопічні Угіса Крастіньша провели значно краще. Тепер вони з перших розіграшів пішли вперед від суперників. І хоча відрив був невеликий, від двох до чотирьох очок, львів'яни постійно утримували його і довели партію до переможного результату 21:25.

А ось третій сет вийшов копією першого. З тією лише різницею, що тут перевага господарів була ще більшою 25:15. Залишалася надія на те, що «Барком-Кажани» візьме хоча б четверту партію і таким чином набере своє перше очко у турнірі. Але, на жаль, ведучи у рахунку 13:16 та 15:17, українська команда дозволила суперникам спершу наздогнати себе 18:18, після чого поляки пішли вперед і вже не віддали перемогу 25:22.

Львівський клуб грав у такому складі: Денніс Петровс (набрав 2 очки), Ілля Ковальов (5), Владислав Щуров (7), Василь Тупчий (21), Мярт Таммеару (9), Руне Фастеланд (5), Ярослав Пампушко (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Андрій Рогожин (0), Лоренцо Попе (0), Сантері Вялімаа (0), Тимур Цмокало (0), Олег Шевченко (1).

Євген Кісілюк відіграв дві партії і набрав у них 8 очок.

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
5 тур. 7 жовтня. Катовіце (Польща)
«ГКС Катовіце» (Катовіце, Польща) – «Барком-Кажани» (Львів, Україна)

3:1 (25:18, 21:25, 25:15, 25:22)

На даний момент «Барком-Кажани» замикає турнірну таблицю Плюс Ліги і залишається єдиною командою із 16 учасників, яка не набрала жодного очка.

В 6-му турі 12 жовтня львів'яни у місті Тарнув прийматимуть варшавський «Проєкт», за який виступає ще один гравець національної збірної України Юрій Семенюк.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Італії рознесли Рому: «Не можуть утримати перевагу, яку створив Довбик»
Футбол | 07 жовтня 2024, 07:40 2
В Італії рознесли Рому: «Не можуть утримати перевагу, яку створив Довбик»

Луїджі Ферраджоло залишився незадоволеним грою римлян у грі проти Монци у 7-му турі Серії А

«Це пограбування, нокаут, а судді...» Бредлі розповів, хто переміг Усика
Бокс | 07 жовтня 2024, 00:59 3
«Це пограбування, нокаут, а судді...» Бредлі розповів, хто переміг Усика

Тімоті Бредлі згадав бій українця з Даніелем Дюбуа

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.