Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 07 жовтня 2024, 23:34
1651
0

«Стояв і не тремтів, коли всі страждали». Ексголкіпер Реала похвалив Луніна

Лукас Каньїсарес висловився про Андрія

| Оновлено 07 жовтня 2024, 23:34
1651
0
«Стояв і не тремтів, коли всі страждали». Ексголкіпер Реала похвалив Луніна
Getty Images/Global Images Ukraine. Лукас Каньїсарес

Ексворотар Реала Лукас Каньїсарес, який наразі виступає за португальський Фаренсе, поділився думкою стосовно свого колишнього одноклубника Андрія Луніна.

«Лунін трохи холодніший як людина, ніж Куртуа. Можливо, тому, що він – українець, і ми з цього приводу жартували. Але я вважаю, що це щось дуже позитивне для воротаря. Я говорив з ним, він був відкритий зі мною, допомагав, давав поради. І він, очевидно, був чудовим хлопцем.

Той факт, що він був таким холодним і не любив так багато жартувати чи говорити, я думаю, це було видно в ньому минулого сезону. Він міг стояти на стадіоні Етіхад на очах 90 000 людей у ​​чвертьфіналі Ліги чемпіонів і не тремтіти, коли всі страждали.

Він – чудовий воротар з чудовою кар’єрою. І для мене добре також те, що я був поруч з ним, як і з Кепою та Кейлором Навасом свого часу», – сказав Каньїсарес.

22-річний Лукас – син легендарного іспанського воротаря Сантьяго Каньїсареса. Лукас перебував у структурі королівського клубу з 2020 по 2024 рік та виступав за дубль столичного гранду.

Раніше Іспанський журналіст видання AS Сантьяго Сегурола заявив, що Лунін заслуговує отримати Золотий м'яч завдяки виступам у сезоні 2023/24.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.