Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 червня 2024, 11:59
7340
12

Гравець Данії після матчу з Німеччиною розкритикував правила. Що не так?

Йоакім Андерсен – про суддівські рішення

| Оновлено 30 червня 2024, 11:59
7340
12
Гравець Данії після матчу з Німеччиною розкритикував правила. Що не так?
Getty Images/Global Images Ukraine. Йоакім Андерсен

Захисник збірної Данії Йоакім Андерсен поділився емоціями від суддівських рішень у матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2024 проти команди Німеччини (0:2).

Як відомо, на 48-й хвилині поєдинку арбітр скасував гол Андерсена через міліметровий офсайд, а за п'ять хвилин на користь німців було призначено 11-метровий удар після влучання м'яча в руку Йоакіму.

«Це, напевно, найбожевільніші хвилини в моїй кар'єрі. Забити такий важливий гол у такій важливій грі, а потім побачити, як усе руйнується на твоїх очах. Потім арбітр приймає таке рішення проти тебе... Це безумство. Тут не було ніякого пенальті.

Я не знаю, може, ми повинні бігати з руками за спиною, граючи у футбол. Він знаходиться за півметра від мене і вибиває м'яч мені в руку. Я не знаю, що ще можна зробити. Зараз із правилами явно щось не так. В АПЛ такий пенальті ніколи б не поставили. Як таке можна призначати в одному з найважливіших матчів... Я не розумію», – заявив Андерсен.

Нагадаємо, матч Німеччина – Данія зупинявся через грозу.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фантастична розв'язка. Збірна України U-23 у меншості здолала Марокко
Футбол | 27 липня 2024, 20:05 123
Фантастична розв'язка. Збірна України U-23 у меншості здолала Марокко

Українці вирвали перемогу на дев'ятій компенсованій хвилині

Стало відомо, чому Калініна знялася з Олімпіади в Парижі
Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 13:59 24
Стало відомо, чому Калініна знялася з Олімпіади в Парижі

Калініна прокоментувала відмову від участі на ОІ-2024

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VIPsector1
Згоден! Це ганьба, а не пенальті.
🔱Avtoigor🔱
В нас таких випадків багато і тут не чого з цим не поробиш, правила не ми встановлюємо
🔱Avtoigor🔱
Якраз в АПЛ за попадання в руку одразу пенальті. Я пам'ятаю матч Динамо, де так само в руку і відстань між гравцями була півтора метри і пенальті. Я тоді теж був незадоволений бо куди ті руки можна було діти і зреагувати так швидко.
MrStepanovM .
100%. Коли був гол, епізод з офсайлрм взагалі "заграли" і він ніяк не впливав на подальщі дії, а при пенальті м'яч знайшов руку та ще й може(?) лише чиркнув, бо взагалі не змінив напрям польоту. Це безмежна ганьба!
vitaha33
Я теж вважаю що це не пенальті, він не грав рукою, в руку влучили
dudigo78
Ну пеналь тут реально лівий. За якусь соту секунди не реально було сховати руку. Тут при такій відстані рука не повинна рахуватись, плюс мяч не летів у ворота.
Harun Bakircioğlu
Прошлый раз англичан протащили, в этот раз немцев. Почему УЕФА так не любит Данию? Это практически гранд европейского футбола с одним золотом Евро.
doktor-q
Протягнули бундестім.
shoko
по його голу складно щось коментувати тому що зафіксований офсайд він і у Африці офсайд,і міліметровий він чи ні це вже питання друге. Що стосується пенальті - усе просто і прозоро. Ладно він на емоціях, але люди які розповідають тут що пенальті немає...ви чим керуєтеся у своїх баснях? правилами гри? власними емоціями? просто пох..? )) Пенальті стовідсотковий - рука далеко відставлена від корпусу, не робить рух який можна було би розцінити як спробу убрати ії, перекриває траекторії подачі м'яча у штрафний майданчик і т.д. і т.п. ? Півтора метра кажете і складно убрати? Так не потрібно виставляти  - рука знаходиться у неприродному становищі ще й робить рух вверх при прострілі.Дивіться уважніже епізоди, вчіть правила, може тоді зможете розумітися на грі ))
vitaha33
Німців просто протянуло уєфа, так стоп кадр з оісайдом і не показали, а яка гарантія, що компютер показав саме момент передачі? В мене віри немає
vbrjkf
Данці грали краще за німців. Чому VAR не переглянув фол на гравцеві Данії, перед тим як Андерсен забивав гол? Там 100% пеналь! Коли б суддя зарахував гол, німці програли б матч, УЕФА це розуміли, тому і "висосали" міліметровий офсайд. До речі: правила щодо визначення офсайду треба терміново міняти, бажано до ЧС. Офсайд рахувати, якщо гравець випереджає захисника хоча б на половину корпусу. А так - сміх та й годі. Хоча датчанам не до сміху...