Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 30 июня 2024, 11:59
7275
12

Игрок Дании после матча с Германией раскритиковал правила. Что не так?

Йоаким Андерсен – о судейских решениях

| Обновлено 30 июня 2024, 11:59
7275
12
Игрок Дании после матча с Германией раскритиковал правила. Что не так?
Getty Images/Global Images Ukraine. Йоаким Андерсен

Защитник сборной Дании Йоаким Андерсен поделился эмоциями от судейских решений в матче 1/8 финала чемпионата Европы 2024 против команды Германии (0:2).

Как известно, на 48-й минуте поединка арбитр отменил гол Андерсена из-за миллиметрового офсайда, а через пять минут в пользу немцев был назначен 11-метровый удар после попадания мяча в руку Йоакиму.

«Это, наверное, самые безумные минуты в моей карьере. Забить такой важный гол в такой важной игре, а потом увидеть, как все рушится на твоих глазах. Затем арбитр принимает такое решение против тебя… Это безумие. Здесь не было никакого пенальти.

Я не знаю, может, мы должны бегать с руками за спиной, играя в футбол. Он находится в полуметре от меня и выбивает мяч мне в руку. Я не знаю, что еще можно сделать. Сейчас с правилами явно что-то не так. В АПЛ такой пенальти никогда бы не поставили. Как такое можно назначать в одном из самых важных матчей… Я не понимаю», – заявил Андерсен.

Напомним, матч Германия – Дания останавливался из-за грозы

Оцените материал
(48)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
VIPsector1
Згоден! Це ганьба, а не пенальті.
🔱Avtoigor🔱
В нас таких випадків багато і тут не чого з цим не поробиш, правила не ми встановлюємо
🔱Avtoigor🔱
Якраз в АПЛ за попадання в руку одразу пенальті. Я пам'ятаю матч Динамо, де так само в руку і відстань між гравцями була півтора метри і пенальті. Я тоді теж був незадоволений бо куди ті руки можна було діти і зреагувати так швидко.
MrStepanovM .
100%. Коли був гол, епізод з офсайлрм взагалі "заграли" і він ніяк не впливав на подальщі дії, а при пенальті м'яч знайшов руку та ще й може(?) лише чиркнув, бо взагалі не змінив напрям польоту. Це безмежна ганьба!
vitaha33
Я теж вважаю що це не пенальті, він не грав рукою, в руку влучили
dudigo78
Ну пеналь тут реально лівий. За якусь соту секунди не реально було сховати руку. Тут при такій відстані рука не повинна рахуватись, плюс мяч не летів у ворота.
Harun Bakircioğlu
Прошлый раз англичан протащили, в этот раз немцев. Почему УЕФА так не любит Данию? Это практически гранд европейского футбола с одним золотом Евро.
doktor-q
Протягнули бундестім.
shoko
по його голу складно щось коментувати тому що зафіксований офсайд він і у Африці офсайд,і міліметровий він чи ні це вже питання друге. Що стосується пенальті - усе просто і прозоро. Ладно він на емоціях, але люди які розповідають тут що пенальті немає...ви чим керуєтеся у своїх баснях? правилами гри? власними емоціями? просто пох..? )) Пенальті стовідсотковий - рука далеко відставлена від корпусу, не робить рух який можна було би розцінити як спробу убрати ії, перекриває траекторії подачі м'яча у штрафний майданчик і т.д. і т.п. ? Півтора метра кажете і складно убрати? Так не потрібно виставляти  - рука знаходиться у неприродному становищі ще й робить рух вверх при прострілі.Дивіться уважніже епізоди, вчіть правила, може тоді зможете розумітися на грі ))
vitaha33
Німців просто протянуло уєфа, так стоп кадр з оісайдом і не показали, а яка гарантія, що компютер показав саме момент передачі? В мене віри немає
vbrjkf
Данці грали краще за німців. Чому VAR не переглянув фол на гравцеві Данії, перед тим як Андерсен забивав гол? Там 100% пеналь! Коли б суддя зарахував гол, німці програли б матч, УЕФА це розуміли, тому і "висосали" міліметровий офсайд. До речі: правила щодо визначення офсайду треба терміново міняти, бажано до ЧС. Офсайд рахувати, якщо гравець випереджає захисника хоча б на половину корпусу. А так - сміх та й годі. Хоча датчанам не до сміху...