Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 червня 2024, 11:59
7275
12

Гравець Данії після матчу з Німеччиною розкритикував правила. Що не так?

Йоакім Андерсен – про суддівські рішення

| Оновлено 30 червня 2024, 11:59
7275
12
Гравець Данії після матчу з Німеччиною розкритикував правила. Що не так?
Getty Images/Global Images Ukraine. Йоакім Андерсен

Захисник збірної Данії Йоакім Андерсен поділився емоціями від суддівських рішень у матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2024 проти команди Німеччини (0:2).

Як відомо, на 48-й хвилині поєдинку арбітр скасував гол Андерсена через міліметровий офсайд, а за п'ять хвилин на користь німців було призначено 11-метровий удар після влучання м'яча в руку Йоакіму.

«Це, напевно, найбожевільніші хвилини в моїй кар'єрі. Забити такий важливий гол у такій важливій грі, а потім побачити, як усе руйнується на твоїх очах. Потім арбітр приймає таке рішення проти тебе... Це безумство. Тут не було ніякого пенальті.

Я не знаю, може, ми повинні бігати з руками за спиною, граючи у футбол. Він знаходиться за півметра від мене і вибиває м'яч мені в руку. Я не знаю, що ще можна зробити. Зараз із правилами явно щось не так. В АПЛ такий пенальті ніколи б не поставили. Як таке можна призначати в одному з найважливіших матчів... Я не розумію», – заявив Андерсен.

Нагадаємо, матч Німеччина – Данія зупинявся через грозу.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

УЄФА може жорстко покарати Беллінгема за інцидент на Євро. Що трапилось?
Футбол | 01 липня 2024, 16:11 4
УЄФА може жорстко покарати Беллінгема за інцидент на Євро. Що трапилось?

Джуда можуть дискваліфікувати на чвертьфінальний матч проти Швейцарії

Це було очікувано. Дядько Ф'юрі відреагував на відмову Усика від титулу IBF
Бокс | 01 липня 2024, 13:46 0
Це було очікувано. Дядько Ф'юрі відреагував на відмову Усика від титулу IBF

Пітер Ф'юрі нагадав, що Міжнародна боксерська федерація робила так і раніше

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VIPsector1
Згоден! Це ганьба, а не пенальті.
🔱Avtoigor🔱
В нас таких випадків багато і тут не чого з цим не поробиш, правила не ми встановлюємо
🔱Avtoigor🔱
Якраз в АПЛ за попадання в руку одразу пенальті. Я пам'ятаю матч Динамо, де так само в руку і відстань між гравцями була півтора метри і пенальті. Я тоді теж був незадоволений бо куди ті руки можна було діти і зреагувати так швидко.
MrStepanovM .
100%. Коли був гол, епізод з офсайлрм взагалі "заграли" і він ніяк не впливав на подальщі дії, а при пенальті м'яч знайшов руку та ще й може(?) лише чиркнув, бо взагалі не змінив напрям польоту. Це безмежна ганьба!
vitaha33
Я теж вважаю що це не пенальті, він не грав рукою, в руку влучили
dudigo78
Ну пеналь тут реально лівий. За якусь соту секунди не реально було сховати руку. Тут при такій відстані рука не повинна рахуватись, плюс мяч не летів у ворота.
Harun Bakircioğlu
Прошлый раз англичан протащили, в этот раз немцев. Почему УЕФА так не любит Данию? Это практически гранд европейского футбола с одним золотом Евро.
doktor-q
Протягнули бундестім.
shoko
по його голу складно щось коментувати тому що зафіксований офсайд він і у Африці офсайд,і міліметровий він чи ні це вже питання друге. Що стосується пенальті - усе просто і прозоро. Ладно він на емоціях, але люди які розповідають тут що пенальті немає...ви чим керуєтеся у своїх баснях? правилами гри? власними емоціями? просто пох..? )) Пенальті стовідсотковий - рука далеко відставлена від корпусу, не робить рух який можна було би розцінити як спробу убрати ії, перекриває траекторії подачі м'яча у штрафний майданчик і т.д. і т.п. ? Півтора метра кажете і складно убрати? Так не потрібно виставляти  - рука знаходиться у неприродному становищі ще й робить рух вверх при прострілі.Дивіться уважніже епізоди, вчіть правила, може тоді зможете розумітися на грі ))
vitaha33
Німців просто протянуло уєфа, так стоп кадр з оісайдом і не показали, а яка гарантія, що компютер показав саме момент передачі? В мене віри немає
vbrjkf
Данці грали краще за німців. Чому VAR не переглянув фол на гравцеві Данії, перед тим як Андерсен забивав гол? Там 100% пеналь! Коли б суддя зарахував гол, німці програли б матч, УЕФА це розуміли, тому і "висосали" міліметровий офсайд. До речі: правила щодо визначення офсайду треба терміново міняти, бажано до ЧС. Офсайд рахувати, якщо гравець випереджає захисника хоча б на половину корпусу. А так - сміх та й годі. Хоча датчанам не до сміху...