Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 27 липня 2024, 22:13
14946
112

Фантастична розв'язка. Збірна України U-23 у меншості здолала Марокко

Українці вирвали перемогу на дев'ятій компенсованій хвилині

| Оновлено 27 липня 2024, 22:13
14946
112
Фантастична розв'язка. Збірна України U-23 у меншості здолала Марокко
Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України U-23 провела другий поєдинок на Олімпійських іграх. Суперником нашої команди стала збірна Марокко. Порівняно з матчем проти Іраку, який підопічні Руслана Ротаня програли з рахунком 1:2, у стартовому складі «синьо-жовтих» сталася одна зміна: замість Таловєрова у захисній лінії вийшов Салюк.

Після стартового свистка марокканці більше контролювали м'яч, а «синьо-жовті» намагалися організовувати швидкі контратаки. Одна з них завершилася ударом з кута штрафного майданчика від Хланя, але Мунір у тому епізоді зіграв надійно. «Леви» використовували високий пресинг і кожну свою атаку намагалися доводити до удару. Активні фланги суперників завдавали чимало проблем нашій обороні.

Getty Images/Global Images Ukraine

У середині першого тайму українцям вдалося провести атаку, яка завершилася неприємностями для збірної Марокко. Брагару фінтами на лівому фланзі розкачав опонента і прострілив на Криськіва, який точно пробив у ближній кут. Через якийсь час ледь не подвоїв перевагу нашої команди Хлань, з ударом головою якого не без зусиль впорався Мунір.

Кінець тайму залишився за марокканцями, які агресивно пішли на оборону «синьо-жовтих». Агресивний тиск на нашу захисну лінію продовжився і після перерви. Хакімі замкнув навіс Аззальзулі, трохи не влучивши у ворота, а Фесюн у стрибку ліквідував загрозу після удару Річардсона. Українці дедалі ближче притискалися до свого штрафного майданчика, відбиваючись від постійних набігів суперників. На жаль, вистояти під цим натиском команді Ротаня не вдалося. Рахімі увірвався до нашого штрафного майданчика, і Салюк збив гравця збірної Марокко. Арбітр вказав на 11-тиметрову позначку, показавши жовту картку Салюку. Але після перегляду відеоповтору гондурасець змінив своє рішення, залишивши «синьо-жовтих» у меншості. А Рахімі холоднокровним ударом зрівняв рахунок.

Getty Images/Global Images Ukraine

Після такого удару українці все ж таки намагалися шукати свій шанс в атаці. Краснопір, що вийшов на заміну, з меж штрафного майданчика не зумів проштовхнути м'яч повз голкіпера. Але нерівність складів та втома футболістів збірної України не пройшли без сліду. Марокканці міцно заволоділи перевагою і почали брати в облогу наш штрафний майданчик. Двічі загрожував воротам Хакімі. З його ударом зі штрафного впорався Фесюн, а потім Хакімі пробив поряд зі штангою. Було непросто Фесюну після двох ударів Мохуба, але голкіпер в обох епізодах продемонстрував свою реакцію.

Відбившись від численних атак суперників, «синьо-жовті» подарували шквал емоцій українським уболівальникам. На дев'ятій компенсованій хвилині після розрізної передачі Рубчинського Федор прострілив на Краснопіра, який відправив м'яч у ворота. Ще кілька нервових хвилин, і фінальний свисток зафіксував історичну перемогу збірної України.

Getty Images/Global Images Ukraine

Для виходу до плей-оф українцям потрібно зробити ще дуже багато, адже у поєдинку з Аргентиною нас влаштує лише перемога. Ця зустріч відбудеться 30 липня.

Олімпіада-2024. Чоловіки. 2-й тур

Україна U-23 – Марокко U-23 – 2:1

Голи: Криськів (22), Краснопір (99) – Рахімі (64, пенальті)

Попередження: Сікан (34), Хлань (52), Рубчинський (72), Крупський (79), Сич (90) – Річардсон (37), Хакімі (71)

Вилучення: Салюк (61, груба гра)

Україна U-23: Фесюн – Крупський, Салюк, Батагов, Мартинюк (Сич, 75), Рубчинський, Брагару (Очеретько, 65), Криськів (Таловєров, 65), Михайленко (Федор, 78), Хлань, Сікан (Краснопір, 65).

Марокко U-23: Мунір – Хакімі, Букамір, Таргаллін, Ель-Уахді, Річардсон, Ель-Аззузі (Накач, 87), Аззальзулі, Ель-Ханнусс, Бен Сегір (Ахомаш, 87), Рахімі (Мохуб, 87).

Арбітр: Ектор Сорто Мартінес (Гондурас)

Стадіон: «Стад Жоффруа-Гішар» (Сент-Етьєнн)

УКРАЇНА U-23 – МАРОККО U-23. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(182)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 113
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
З перемогою!!! Просто красені, молодці хлопці!!!
firstromario
А мені навіть дуже сподобалось!   Зважаючи хто в нас грає і як часто наші футболісти грають разом це просто КЛАСНА гра. Ви ж задумайтесь. Більшість з наших футболістів навіть таких трибун ніколи не бачили. Я вже нічого не говорю про те що всі трибуни проти нас і Мароканці симулянти. 
SeM077
‎Молодці. Показали характер, витерпіли. І поприв'язуйте захисникам руки, бо всюди їх пхають. 
Сергей Седьмой
Щось мені нагадує ЧЕ 2024....
Але тут піздюки хочаб грають у футбол,А не продають себе,як наша основна "збірна"....
shakhtarforewer
Молодці пацани, круто зіграли! Чому так не можна було з Іраком?
elPadrino
дожали таки
C.Пеклов
Ось за що ми любимо футбол-він непередбачуваний!Цей матч,що ми виграли, повинні були програти,а попередній виграти!Ну що ж тепер Аргентина,не так страшен чорт,як його малюють.Сікан не в формі,треба в основі випускати Краснопіра
Макс Максов
Вирвали молодці, шанси залишаються!
axylinam
Чтобы выйти из группы, нужно побеждать Аргентину, другие варианты маловероятны
Ковтун Виктор
Тот случай когда удаление помогло!!!! Прорвались, Слава Украине !!!!!  
CAHbI4
Якесь дежа вю.... ЄВРО 2024 у дзеркалі....
Микола Захарченко
Думав написати в стилі : говорили балакали ( 1 тайм , тримали м'яч , атакували , забили ) - сіли та й заплакали ( 2 тайм ,   пенальті та вилучення ) , але нам дико фартонуло  !  З перемогою !! Вона нам потрібна , як світло в країні !
TolsTIyELF
Молодцы. Честно говоря нашу сборную откровенно гнобят, что является системной политикой уефа. Тренерский штаб давно должен был донести до игроков что нужно быть в таких матчах сконцентрированными и не давать судье возможности выполнить уефашным гебистким судьям их установки. 
И укрепить команду нужно было Бондоренком, Судаковым, Бржком, Волошиным, Мудриком, Трубиным, Мудриком. 
А потому команду нужно не поливать говном а поддерживать. 
Слава Україні! 
Jeka23
Ситуація тепер повністю аналогічна Евро перед заключним туром: у всіх по 3 очки і ми граємо з фаворитом групи в останньому турі. Єдина різниця, що в паралельному матчі не всіх влаштовуватиме нічия))
nick07
Пощастило вирвати перемогу, але шанси мізерні проти Аргентини. Хоча, добре що хоча б теоретичні ще ж
От і знову та сама проблема першого матчу та недооцінка суперника - виграли в Іраку і могли б з аргентинцями у власне задоволення грати
Андрій Заліщук
Молодці, тепер у нашій групі така ж ситуація як і на Євро, у всіх по три очки, через три дні бажано гупнути аргентинців, це не та Аргентина, що на Копа Амеріка
Лига
Сами создаём себе проблем с ноунеймами в первом матче как и на евро, сами их решаем во втором ну в третьем матчи не хватает, чего-то 
  ну что в третьем матчи на ОИ  делаем историю садим на бутылку аргов 
SerSan
e паремога 1 молодцi хлопцi! головне e гра бачення ,апгуентина нам по силам! ця команда зiграла б краще замiсть балбесов Реброва
Alehandro
Молодці, продемонстрували характер. Але с захистом треба щось робити - занадто безвідповідально граємо.
Ну, і сподіваюсь Ротань взяв у четвертої арбітрині номерок - всю гру до неї підкатував))