Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 червня 2024, 17:42
4649
24

Проти України. Словаччина та Румунія зіграли внічию

Команди поділили очки, що виявилося проти підопічних Сергія Реброва

| Оновлено 27 червня 2024, 17:42
4649
24
Проти України. Словаччина та Румунія зіграли внічию
Getty Images/Global Images Ukraine

Словаки почали матч дуже активно. Але все, чим вони змогли відзначитися на стартових хвилинах, так це домогтися права на кілька кутових. Подавав Хараслін перспективно, але його партнери при завершенні переконливими не були, та й голкіпер румунів Ніце з партнерами діяли надійно.

Румуни намагалися на тиск суперників відповідати своїми атаками переконливо і жваво. Як наслідок, уже на 11-й хвилині вони створили перший у матчі забивний момент. Раціу завершував атаку прицільним ударом у дальній кут – Дубравка у стрибку м'яч парирував.

Від гріха подалі словаки додали і на 24-й хвилині повели в рахунку. Загалом, заслужено при цьому. Забив Дуда. Він своєчасно відгукнувся на високий крос із правого флангу від Куцки і влучно пробив головою. 1:0.

Повівши в рахунку, гравці словацької збірної грати за рахунком не стали, а продовжили шукати своє щастя попереду. Румуни, як і до цього, відповідали, і робили це у вибуховій манері. На 36-й хвилині один із таких вибухів обернувся падінням Хаджі на лінії штрафного. Спочатку арбітр призначив штрафний, але після допомоги з боку ВАР вказав на 11-метрову позначку. Резван Марін з точки виконав удар без шансів для Дубравки. 1:1.

Обмін голами апетит команд трохи заспокоїв, і час, що залишився від першого тайму, вони дограли без гострих моментів. Щоправда, у компенсований час гравці румунської збірної відзначилися двома попередженнями.

Другий тайм став продовженням першої половини гри. Але тільки не її кінцівки, а першої частини, коли суперники рвалися і прагнули чогось. Утім, у такому стилі словаки та румуни відіграли приблизно третину другої 45-хвилинки, після чого стали діяти просто на утримання результату.

І що менше часу їм залишалося грати, то виразніше було зрозуміло, що основні події в поєдинку вже відбулися і більше нічого значущого на полі відбуватися не буде. Припущення справдилися – фінальний свисток зафіксував нічию 1:1. Вона виявилася на руку і збірній Словаччини, і збірній Румунії. Натомість від неї програла команда України, яка змушена попрощатися з Євро-2024.

Чемпіонат Європи 2024. Група Е. 3-й тур

Словаччина – Румунія – 1:1

Дуда, 24 – Р. Марін, 37 пенальті

Дуда, 90+1 – Бурке, 45+1, Банчу, 45+4, Йорданеску, 55 (за межами поля), Пушкаш, 88

Словаччина: Дубравка, Пекарік (Дьомбер, 90+2), Вавро, Шкріньяр, Ганцко, Куцка, Лоботка, Дуда (Беро, 90+2), Шранц (Дюріш, 78), Хараслін (Суслов, 70), Стрелець (Боженік, 70).

Румунія: Ніце, Раціу, Драгушин, Бурке, Банчу, Р. Марін (Рус, 86), М. Марін, Станчу, Коман (Сореску, 58), Хаджі (Ман, 66), Драгуш (Пушкаш, 66).

Арбітр: Даніель Зіберт (Німеччина).

Стадіон: «Дойче Банк-Штадіон» (Франкфурт-на-Майні).

СЛОВАЧЧИНА – РУМУНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

37’
ГОЛ ! З пенальті забив Разван Марін (Румунія).
24’
ГОЛ ! М'яч забив Ондрей Дуда (Словаччина).
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна U23 – Марокко U23 – 2:1. Шалений кінець матчу! Відео голів, огляд
Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 22:28 6
Україна U23 – Марокко U23 – 2:1. Шалений кінець матчу! Відео голів, огляд

Дивіться найцікавіші моменти футбольного матчу на Олімпіаді

Крах 6-разового чемпіона Франції. Що відбувається з клубом Данила Ігнатенка
Футбол | 28 липня 2024, 10:42 14
Крах 6-разового чемпіона Франції. Що відбувається з клубом Данила Ігнатенка

«Бордо» був понижений до третього дивізіону, а потім подав заяву про банкрутство…

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
CAHbI4
Хто би міг подумати, що буде інакше ?))))
Саша Зардунов
Команда сама себе сделала харакири. зачем на других сваливать
samird
Це був очевидний результат.
vitaha33
Тепер завжди буду вболівати проти цих збірних, це не спорт, договорняк скатали як шведи з датчанами, поци. Щоб ви всрались по 4:0 в 1/8
antt
Вчора так само одні нічиї. В інтересах одних команд. То що можна було очікувати сьогодні, коли про нічию словак і румун говорили тиждень - ще перед другим туром.  І взагалі третій тур виходить таким трохи антифутбольним коли одним командам він взагалі ні до чого і грають на нічию. І я та крозумію що бельгійцям нічия також підійшла, хоч тренер говорив по іншому. Бо в інших двох матчах хоч з офсайдами але голами не одним відзначилися.
Viktor Shuper
По суті, один-єдиний провальний матч все вирішив. Хоча б нічийку з румунами розписали б і все було би в шоколаді. А так як завжди, обісрались. З Бельгією грали на рівні ж, не гірше, і по моментам також їм не програли
Coco paut
Такі вже українці... коли програють, звинувачують інших... то ті грали в нічию, то ті були підкуплені... прийміть поразку, таке життя, іноді виграєш, іноді програєш.⚽️
tv saturn
0:0 больше похоже на договорняк чем 1:1. Плохому т̶а̶н̶ц̶о̶р̶у̶ футболисту ноги мешают.
Alex Glavan
The match between Romania and Slovakia was played in force till 70’. Then, both teams didn’t want to risk it, because if one of them would score, would be less chances to come back for the ideal draw. Both teams were scared to lose. Every team would do the same, check all ghe matches between the teams qualified in the last 30’. Of course you will always see that ghe teams are chilling, not wanting to get something that will turn around for themselves. Even Ukraine had a draw with Belgium. Why isn’t that an arrangement? Just because you needed the win? Well, it’s you that didn’t scored. So it’s pathetic to say that 2 teams that tried their best for 60’-70’, both teams scored and were both qualified they settled against Ukraine. PATHETIC. It’s even more pathetic when you call an agreement against Ukraine when the whole Europe did the best to provide shelter for Ukrainians and help for defense. PATHETIC.
mastorent
шкуры ё..ные
Sit Simurg
До чого тут "проти України" ...
Якщо обидві команди влаштовує нінія - то буде нінія .. Це - закон .
Ruslan5050
То що призначаємо фіців з циганами винними? Ребров і звьозди нідочого?
Dumitru Platika
Bravo România!!Ole ole ole
serg8220100
нет чтобы лишний раз матч с Румынией вспомнить,работу над ошибками проанализировать,пишим соперники сговорились против нас
Play Games
договорняк .. А самі катали нічию з Бельгією до 80
New Zealander
В договорняки на такому рівні не вірю. Банальне співпадіння