Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
228
0

Ендрю РОБЕРТСОН: «Ми знаємо, що маємо зробити»

Захисник збірної Шотландії поділився очікуваннями від матчу проти Швейцарії

Ендрю РОБЕРТСОН: «Ми знаємо, що маємо зробити»
УЄФА. Ендрю Робертсон

Захисник збірної Шотландії Ендрю Робертсон поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Швейцарії:

«Минулий вечір був непростим. Ми зіткнулися з дійсно хорошою командою, і ми не показали себе так, як хотіли, і були покарані за це. Але нам потрібно рухатися далі. У нас наступна гра не за горами. Нам потрібно грати краще практично в кожній зоні.

Я думаю, що кожен оцінив себе після цієї гри. Можливо, суддя був трохи суворий до нас. Але з точки зору гравця, ми повинні дивитися на себе, а не показувати пальцем на інших. Це фантастичний турнір, ми так багато працювали, щоб потрапити сюди, але нам потрібно грати в той футбол, в який ми знаємо, що вміємо грати.

Ми знаємо, що ми повинні робити, що ми повинні робити по-іншому. Ми твердо віримо, що у нас є якість всередині. Я думаю, що п'ятничний вечір мав дві сторони: ми не показали себе, але я думаю, що ми також бачили дуже, дуже хорошу команду, яка грала на повну силу перед своїми рідними вболівальниками в першій грі турніру. Що добре, так це те, що нам не доведеться чекати занадто довго.

Ми хочемо дивитися вперед. Ми всі схвильовані перед великою грою проти Швейцарії. Ми хочемо показати на цьому турнірі, на що ми здатні. Це про те, як ми покажемо свій рівень гри. Це про те, як ми вдосконалюємося, і якщо ми це зробимо, це дасть нам найкращий можливий шанс отримати результат.

Я вважаю, що Швейцарія була чудовою в суботу. Я вважаю, що вони були дійсно хороші. Вони – зразок того, якими ми хочемо стати. Вони чудово виступали на турнірах у минулому. Невелика різниця в чисельності населення. У них якісна команда, гравці грають на найвищому рівні. Вони будуть сповнені віри та впевненості, але ми повинні показати, що таке Шотландія, і піднятися вище на футбольному полі.

Сподіваюся, ми дамо нашим вболівальникам трохи більше приводів для криків. У п'ятницю вони підтримували нас до кінця. Я думаю, що це дуже важливо. У нас залишилося 2 гри в групі. Після першої гри ми ще не вилетіли, це точно».

Матч Шотландія – Швейцарія відбудеться 19 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Куртуа – проблеми. У Реалі знову згадають про Луніна?
Футбол | 30 вересня 2024, 01:10 4
У Куртуа – проблеми. У Реалі знову згадають про Луніна?

У бельгійського голкіпера виникли питання щодо здоров'я

Примарні шанси. Букмекери назвали коефіцієнт на вихід України у фінал ЧС
Футзал | 30 вересня 2024, 18:34 11
Примарні шанси. Букмекери назвали коефіцієнт на вихід України у фінал ЧС

2 жовтня українська команда з футзалу зіграє проти Бразилії у півфіналі мундіалю

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.