Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 вересня 2024, 21:15
827
0

Морозюк пояснив, чому збірна України провалилася на Євро-2024

На думку експерта, футболісти не налаштувалися і не були готові до гри

| Оновлено 26 вересня 2024, 21:15
827
0
Морозюк пояснив, чому збірна України провалилася на Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

Український футболіст Микола Морозюк розповів, чому збірна України провалилася на Євро-2024:

«Всі до початку чемпіонату Європи говорили, що як мінімум 3:0 ми обіграємо Румунію до гри. Прогнозували, хто скільки заб'є – Довбик три м'ячі, бо він найкращий бомбардир в Іспанії. Лунін – номер один у «Реалі». Судаков - 100 млн. Мудрик біжить за секунду 100 метрів. Якась така фантастична картина.

Після матчу згадував, як ми виступили на молодіжному ЧЄ-2011 у Данії, де до початку Євро ми вже виграли його у пресі. І такий настрій був усередині команди, що ми його повністю провалили. Нас переїхали катком чехи, які були на три голови слабші за нас. Але це футбольне життя.

Тобто футболісти не були готові до гри. До початку Євро вони вже… У них це навіть у підсвідомості лишається. Вони читають ці новини, і це розслаблює зсередини. І це було видно з Румунією, бо наступні ігри показали зовсім інше.

Товариська гра із Польщею? Це трохи інше. Товариський матч не можна порівнювати з офіційними. Група Євро – зовсім інша відповідальність. Я можу сказати також, що румуни, як мінімум, на голову слабші за нас, але… Я відчуваю через екран: це проблеми всередині. Мені здається, зараз щось відбувається у колективі. Між гравцями немає гармонії, немає цілого.

Чи є конфлікт? Чесно, не знаю. Мені здається, що немає порозуміння, немає довіри, немає хімії. Коли приходить тренер, і, можливо, гравці хочуть грати інакше, їм не подобаються ідеї тренера. А тренер не вірить у тих гравців, які раніше були лідерами. І починає все руйнуватися».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.