Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 червня 2024, 19:16
513
0

Іспанія – Андорра. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 05 червня 2024, 19:16
513
0
Іспанія – Андорра. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

5 червня на «Нуево Віверо» пройде товариський матч, у якому збірна Іспанії зустрінеться зі збірною Андорри. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київською годиною.

Іспанія

Команда минулого Євро нарешті нагадала про себе, програвши лише майбутньому тріумфатору, Італії, і лише в серії пенальті. Але потім був Катар і провал на чемпіонаті світу, коли один із вічних фаворитів знову не зміг вийти з групи. На цьому закінчилася ера Луїса Енріке і почалася у його земляка, де ла Фуенте. Він розпочинав не найкращим чином – навесні минулого року поступилися Шотландії. Але потім збірна встигла здобути трофей, хай і у вигляді перемоги у Лізі Націй, з виграним по пенальті у Хорватії фіналом. А потім було достроково отримано вихід на чемпіонат Європи. Турбує тільки те, що провалила фурія роха березневий збір. Тоді вона, хай і у форматі товариських поєдинків, програла скромній Колумбії 0:1, а потім видала 3:3 із нестабільною Бразилією. Зараз треба показати, що урок було враховано та вивчено.

Ставки на матч Іспанія – Андорра

Андорра

Збірна має лише одну перевагу у розрізі цього поєдинку – це один із найближчих географічних сусідів. Точніше, це колектив із напівлюбителів невеликого та віддаленого анклаву на кордоні з Францією. Спортивних переваг від такого спарингу чекати не варто – ну що дасть зіркам Барселони та мадридського Реала гра проти хлопців із Санта-Коломи, крім ризику травми? У минулому відборі триколірні набрали лише 2 очки за 10 матчів – і це був далеко не найгірший результат циклу. Ну і в 2024 році вдалося розпочати з 1:1 з екзотичною збірною ПАР. Але після цього підопічні Кольдо програли американському андердогу – Болівії.

Статистика особистих зустрічей

Рівно 20 років тому, у червні 2004-го, вже була така сама гра. У неї іспанці змогли виграти 4:0 у скромного сусіда.

Прогноз

GGBET не чекає на особливу інтригу від цієї пари. Гості мають лише один аргумент, який і став приводом їх позвати - територіальна близькість. Завдання іспанців у підйомі настрою собі та уболівальникам – ставимо на них при форі –2 голи (коефіцієнт – 1,7).

Прогноз Sport.ua
Франція
5 червня 2024 -
22:00
Люксембург
Перемога Іспанії з форою (-2) 1.70 Зробити ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.