Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 жовтня 2024, 11:52
927
0

Відставка Григорчука. «Хоча б в одній грі випадково можна було перемогти»

Роман Григорчук припинив співпрацю з «Нефтчі»

| Оновлено 09 жовтня 2024, 11:52
927
0
Відставка Григорчука. «Хоча б в одній грі випадково можна було перемогти»

Кілька днів тому український фахівець Роман Григорчук залишив посаду головного тренера «Нефтчі». Сторони припинили співпрацю за обопільною згодою сторін.

В Азербайджані підбили підсумки невдалої роботи Григорчука на чолі «Нефтчі».

«Український фахівець потрапив в історію клубу, але з дуже негативного боку. Команда не просто завершила перше коло Міслі Прем'єр-ліги на передостанньому, 9-му місці, але також примудрилася не здобути за цей період жодної перемоги. Як зазначив один із футбольних діячів, коментуючи роботу українця, у дев'яти турах, хоча б в одній грі випадково можна було перемогти. На це його команда не спромоглася».

«Хоча все починалося так добре. Рішення керівництва «Нефтчі» призначити Григорчука було сприйнято позитивно з боку вболівальників, журналістів і футбольної громадськості. Бекграунд українця, можна сказати, був бездоганний з точки зору азербайджанського футболу. Про це не дадуть збрехати вболівальники «Габали», коли Роман Йосипович очолював її у 2015-18 рр.

Незрозуміло, що сталося цього разу. Може, загальна атмосфера клубу на нього негативно вплинула, але український фахівець уже був не тим, що раніше. Як то кажуть, ні відповіді, ні привіту. Фахівець не побажав провести презентаційну зустріч із журналістами, і це при тому, що саме ЗМІ частіше за всіх топили за нього, за першої ж нагоди нагадуючи про наявність такого фахівця, на якого варто звернути увагу і АФФА, і клубам».

«За короткий час, Григорчук встиг поконфліктувати і з місцевими гравцями. Центральною темою короткого періоду Григорчука в «Нефтчі» стали спочатку його відмова від Гара Гараєва, а потім і від Еміна Махмудова. Останнього він не став усувати від команди, мабуть, злякався його авторитету. Але капітанську пов'язку в нього відібрав. Подібні рішення досить часто ухвалюють тренери, що не вважається випадком надзвичайним. Але його публічний підхід до цього питання був, м'яко кажучи, дивним. На багаторазові запитання про ухвалене рішення, 59-річний фахівець чомусь хотів запевнити, що це внутрішня справа команди».

Минулий сезон тренер провів у одеському «Чорноморці».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.