Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 червня 2024, 00:40
7341
17

Верес – у топі. Рівненська команда обіграла Епіцентр і залишилася в УПЛ

Клуб із Першої ліги не вибив з еліти одного з невдах регулярного сезону

| Оновлено 03 червня 2024, 00:40
7341
17
Верес – у топі. Рівненська команда обіграла Епіцентр і залишилася в УПЛ
НК Верес

Рідні стіни сильно налаштували футболістів «Вереса» на боротьбу в матчі за бажану перемогу. Не встигли команди повноцінно увійти до гри, як рівняни досягли успіху. Яго від правого кутового виконав верховий крос до воріт «Епіцентра». Першим на м'ячі був Владислав Кристін, але зіграв він невдало, а Гайдучик другим темпом ледь не порвав сітку воріт гостей. 1:0.

Швидкий гол господарів поля окрилив. За рахунок мобільності середньої лінії і швидких дій попереду вони домінували і вели гру. Гості виглядали розібраними, але не капітулювали. Приблизно в середині тайму гравцям «Епіцентра» вдалося повноцінно прийти до тями і видати гарний ігровий відрізок, під час якого оборона «Вереса» працювала на межі. Спрацювали господарі в захисті без помилок недарма, оскільки під завісу першого тайму вони видали ударний відрізок і зняли всі питання про свою перемогу.

На 44-й хвилині міг забити Яго, але пробив з хорошого положення повз дальній кут воріт Чорнобая. Гості відповіли неприємним ударом у виконанні Кравчука. Йшов уже компенсований час першого тайму. За лічені секунди рахунок став 2:0 на користь рівненської команди. На рівному місці помилився Владислав Кристін. Він невдало віддав назад пас своєму голкіперу, чим одразу скористався Шарай.

Незабаром Гайдучик оформив дубль і довів перевагу «Вереса» до великої. Нападник здійснив затяжний рейд правим флангом і завершив його ідеальним за влучністю ударом у дальній лівий кут. 3:0!

За такого поточного результату другий тайм був просто формальністю. Але гравці «Епіцентра» все ж билися до останнього і на гол престижу награли. Його автором на 89-й хвилині матчу став Стень. Утім, до цього м'яч щонайменше двічі зобов'язаний був опинятися в їхніх воротах. Із забійних положень не забили Гайдучик і Шастал.

Загалом, «Верес» переміг по праву і закономірно продовжив своє перебування в Українській Прем'єр-лізі на сезон-2024/2025. «Епіцентр» сподобався як у Рівному, так і в першій домашній грі, яка, нагадаємо, завершилася внічию 1:1. Однак дві команди мали визначити лише одного володаря путівки до «еліти». Ним став «Верес».

Українська Прем’єр-ліга. Плей-оф за місце у сезоні-2024/2025. Другий матч

«Верес» – «Епіцентр» – 3:1

Гайдучик, 6, 45+5, В.Шарай, 45+2 – Стень, 89

Яго, 24 – Ліповуз, 67, Алібеков, 80

«Верес»: Когут – Балан (Шестаков, 84), Кучеренко, Вовченко, Шевченко, Кучеров, Банада, Яго (Годя, 46), Шарай (Шастал, 68), Дахновський (Морозко, 68), Гайдучик (Мрвальєвич, 78).

«Епіцентр»: Чорнобай – Мороз, Григоращук, В.Кристін (Жмуйда, 68), Климець, Ліповуз (Глущук, 73), Миронюк (Алібеков, 54), Беженар (Полюлях, 54), Стень, Бендера (С.Кристін, 46), Кравчук.

Арбітр: Олексій Деревинський (Хмельницький)

Стадіон: «Авангард» (м.Рівне)

ВЕРЕС – ЕПІЦЕНТР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
C.Пеклов
зробив справу в 1 таймі,в 2 таймі Верес став марнувати моменти,але доволі спокійно довів матч до перемоги.Верес об'єктивно сильніший.
serhiy
Я написав ,що Верес в сраці , а мене замінусували ніби верес вийшов в ЛЧ ))) Спустіться на землю-те що ви сильніші за Епіцентр не означає що ви хоть якусь нормальну гру показуєте в УПЛ. В УПЛ ви в сраці і дно.
ZANREGENT1993
" Так це ж було вже!" В прошлом году с МЗ. Думаю в следующем сезоне Верес - претенденты на Первую Лигу
_Per4ecter_
Наступного сезону Верес знову зливатиме гостьові ігри, а потім знову героїчно симулювати боротьбу за виживання.
_Per4ecter_
Наочний приклад того, як грають договірні ігри.
serhiy
В топі ). Верес в сраці ! Просто трішки меншій ніж Епіцентр.