Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 червня 2024, 16:37
2555
2

Верес – Епіцентр. Прогноз і анонс на матч плей-оф чемпіонату України

Після першого матчу шанси команд на загальну перемогу рівні

| Оновлено 02 червня 2024, 16:37
2555
2
Верес – Епіцентр. Прогноз і анонс на матч плей-оф чемпіонату України
НК Верес Рівне

У неділю, 2 червня, відбудеться матч-відповідь плей-оф за право виступати в Українській Прем'єр-лізі, в якому взаємини з'ясують рівненський «Верес» і «Епіцентр» із Кам'янець-Подільського. Поєдинок пройде в Рівному на стадіоні «Авангард». Початок – о 17:00 за київським часом.

Верес

Рівненський «Верес» так званий регулярний сезон в Українській Прем'єр-лізі завершив на 13–му місці. У 30 матчах команда набрала 28 очок – 6 перемог, 10 нічиїх, 14 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

На фініші кампанії «Верес» видав серію з чотирьох поєдинків без поразок. 1 травня він у Києві програв «Динамо» з рахунком 0:3, а потім набрав 8 очок із 12 можливих. Після київського великого фіаско мала місце домашня перемога над «Минаєм» (3:1), нічиї в матчах із «Зорею» (1:1 на виїзді) і «Олександрією» (2:2 вдома), а також перемога під Києвом над «Металістом 1925» (2:1). Виграш у харків'ян дозволив «Вересу» уникнути прямого пониження в Першу лігу і дав шанс спробувати щастя в поєдинках плей-оф.

Цікаво, що в УПЛ сезону-2023/2024 за досягненнями на своєму полі рівненська команда посіла 9-ту позицію. У 15 поєдинках на рідному «Авангарді» вона набрала 18 очок (4 перемоги, 6 нічиїх, 5 поразок). На даний момент «Верес» має серію з чотирьох домашніх матчах без поразок (2 перемоги, 2 нічиї).

Епіцентр

«Епіцентр» із Кам'янець-Подільського в підсумковій турнірній таблиці «чемпіонської» групи Першої ліги розташувався на 4-му місці. У 28 матчах команда набрала 44 очки – 11 перемог, 11 нічиїх, 6 поразок.

У п'яти заключних зустрічах, скажімо так, регулярного сезону «Епіцентр» здобув 2 перемоги, 1 раз зіграв унічию і програв 2 поєдинки. При цьому результати у команди йшли по спадаючій. Після перемог над ФСК «Маріуполь» (1:0 на виїзді) і СК «Полтава» (3:2 удома) відбулася нічия 1:1 у поєдинку з «Вікторією». А закрили сезон «епіцентрівці» двома поразками – від «Інгульця» (1:3 удома) та «Лівого берега» (1:2 у гостях).

У гостьових матчах «чемпіонської» групи Першої ліги–2023/2024 «Епіцентр» набрав 23 очки (6 перемог, 5 нічиїх, 3 поразки). Це 4–й показник сезону.

Статистика матчів

Команди провели між собою в історії два матчі.

Перший поєдинок у нинішньому плей-оф за право виступати в УПЛ, який відбувся 29 травня, став другою очною зустріччю суперників. Ця гра, як відомо, завершилася внічию 1:1.

А ось уперше клуби з'ясували стосунки між собою в серпні 2023 року в 1/16 фіналу Кубка країни. У гостьовому поєдинку команда з Рівного з голом Гайдучика та дублем Владислава Шарая здобула перемогу з рахунком 3:1. У «Епіцентра» гол престижу забив Стень.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут – Сміян, Вовченко, Кучеренко, Морозко, Дахновський, Кухарук, Кучеров, Шастал, Гайдучик, Яго.

«Епіцентр»: Чорнобай – Климець, Григоращук, Мороз, Крістін, Липовуз, Миронюк, Стень, Беженар, Бендера, Кравчук.

Прогноз на протистояння

Рівненська команда в рідних стінах повинна домогтися переваги, яка забезпечить їй збереження місця в УПЛ на майбутній сезон. Однак просто їй не буде – «Епіцентр» нічим не гірший за «Верес» за ключовими ігровими параметрами, а поступається, ймовірно, тільки в досвіді. І то – це дуже відносно. Виходячи з цього, від «епіцентрівців» можна очікувати локальних загроз супернику в матчі. Скажімо, у вигляді одного голу. Але, найімовірніше, це буде вже гол престижу.

2 червня, неділя

«Верес» – «Епіцентр»
Рівне. Стадіон «Авангард». 17:00
ТБ-трансляція на УПЛ ТБ
Арбітр: Олексій Деревинський (Хмельницький)
ВЕРЕС – ЕПІЦЕНТР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Віллі САНЬОЛЬ: «Ми готові зіграти так само, як у матчі з Португалією»
Футбол | 30 червня 2024, 06:20 1
Віллі САНЬОЛЬ: «Ми готові зіграти так само, як у матчі з Португалією»

Головний тренер збірної Грузії розповів про ситуацію у команді перед грою проти Іспанії

Євро-2024 виграє збірна…
Футбол | 29 червня 2024, 15:40 21
Євро-2024 виграє збірна…

Sport.ua спрогнозував переможця континентальної першості

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
C.Пеклов
Суддя з Хмельницького буде судити матч за участі хмельницького клубу!Нонсенс повний....