Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2024, 17:45
798
14

СУДАКОВ: «У Шахтаря залишилося 5 матчів. Кожна гра як фінальна»

Півзахисник гірників розповів про перемогу над ЛНЗ Черкаси

| Оновлено 28 квітня 2024, 17:45
798
14
СУДАКОВ: «У Шахтаря залишилося 5 матчів. Кожна гра як фінальна»
ФК Шахтар. Георгій Судаков

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков розповів про перемогу над ЛНЗ (3:0) в матчі 26-го туру УПЛ та боротьбу за чемпіонство.

– Георгію, вітаємо з перемогою! «Шахтар» продовжує лідерський шлях, тож поділися своїми враженнями від гри з ЛНЗ.

– Дякую. Матч вийшов важким від перших хвилин, ще й у нас Артем зазнав травми – ми одразу змінили структуру гри, добре вийшов і підмінив його Марлон. Але на такому полі, на виїзді завжди складно грати проти таких надмотивованих суперників. Можу тільки привітати нашу команду з упевненою перемогою, але це складна перемога.«»

– А як саме змінили структуру гри після того, як Артем Бондаренко залишив поле?

– Марлон – більше футболіст на м'ячі, але він правоногий: ми з Артемом звикли грати, коли він правіше, а я лівіше, а з Марлоном ми вже почали змінювати цю структуру, стали рухатися переважно з флангу на фланг. Але, я ж кажу, він добре увійшов в гру, віддав мені гольову передачу. Я вважаю, що Марлон – дуже хороший футболіст, і в майбутньому ще більше себе виявить.

– Марлон Гомес нещодавно приїхав до нашої команди, потім він певний час відновлювався. Наскільки добре ви вже розумієте один одного на полі чи поки ще важко це дається?

– Навіть якщо ми не розмовляємо однією мовою, але, ви ж знаєте, є футбольна мова. Він дуже розумний футболіст, тому ми, можна сказати, за поглядом розуміємо один одного. Вважаю, жодних проблем з комунікацією на футбольному полі немає.

– Незважаючи на те, що протягом матчу були певні труднощі, назви три ключові фактори цієї перемоги.

– Напевно, характер – це найголовніший критерій, за яким ми зараз граємо. Також якість наших футболістів, прикладами чого є наші перший і третій голи. І командний дух, адже зараз ми відчуваємо це натхнення, протягом 10 чи вже більше ігор поспіль перемагаємо – і ти відчуваєш якраз те, наскільки це важливо, та маєш упевненість в собі й у команді. Тому я на 100 відсотків упевнений, що це також грає ключову роль.

– А пригадай саме свій гол. Зрозуміло, що була хороша гольова передача від Марлона Гомеса, тим не менш.

– Ми пішли в пресинг, Марлон відібрав м’яч і на мене віддав передачу. Мені здавалося, що це легкий м’яч, та виявилося не так і просто, бо на мене вже біг захисник, тому я так пробив, і добре, що забив.

– Ти сказав, що наразі команда почувається впевнено та натхненно. Чи не відчувається тиск, адже от-от вирішуватиметься, хто саме стане чемпіоном цьогоріч?

– Звісно, відчувається тиск, але, як я вже говорив, ми на кожну гру налаштовуємося на 100 відсотків і йдемо до своєї мрії. Залишилося п’ять матчів, у нас максимальна концентрація тільки на ці ігри. Розуміємо, що кожна гра буде як фінальна.

– Як гадаєш, що на цьому етапі битви за чемпіонство найважливіше для «Шахтаря»?

– Найважливіше... Та мені здається, що тут кожен компонент важливий: у нас хороші футболісти, хороший тренерський штаб, хороша якість. І, напевно, слід ані на секунду не думати, що справу вже скінчено, у кожній грі на 100 відсотків викладатися, і, я думаю, так ми станемо чемпіонами.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZANREGENT1993
Ну конечно. Если дисквалифицированному Зубкову можно выходить на матч с ЛНЗ то всё понятно.
PUMA
Смешно читать,когда ордловский выблякок( Ак228, Отсосити, Александр Киев), пишет про чью то тупость! Федя,когда ты сам с собой общаешься с разных акаунтов это не тупость? Федя когда ты с Отсосити пишешь через ctrl+c ctrl+v ,это не тупость? Ну а про то что ты везде кукарекашь что все вокруг шлюхи и ТД, я вообще молчу. Федя ты жалкое 40+ недорозумение!
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил