Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 01 квітня 2024, 14:02
4355
0

СІННЕР: «Ніколи не думав, що піднімуся так високо. Я зі звичайної сім'ї»

Італійський тенісист – про перемогу в Маямі та статус другої ракетки світу

| Оновлено 01 квітня 2024, 14:02
4355
0
СІННЕР: «Ніколи не думав, що піднімуся так високо. Я зі звичайної сім'ї»
Getty Images/Global Images Ukraine. Яннік Сіннер

Італійський тенісист Яннік Сіннер прокоментував перемогу на Мастерсі в Маямі, новий особистий рекорд у світовому рейтингу та загальний виступ у поточному сезоні.

- Що для вас важливіше – перший титул у Маямі після двох фіналів чи перше місце в рейтингу?
- Перше?

- Ні, друге. Вибачте.
- Невимушена помилка (сміх – прим.). Це, звісно, багато значить для мене, але важливіше те, що я відмінно виступив, особливо в півфіналі та фіналі, а це для мене важливіше.

Бути другим номером – це приголомшливе відчуття. Я ніколи не думав, що дійду до такого. Я з дуже звичайної сім'ї. Мій батько досі працює, як і мама. Для мене спорт – це одне, а життя – зовсім інше.

Я дуже щасливий, що перебуваю на цьому щаблі. Я просто насолоджуюся кожним моментом. Це особливі дні – перемога на турнірі. Неважливо, який турнір, це особливий день. Для мене це дуже багато значить.

- Результати, які ви показали за перші три місяці, просто приголомшливі. Що ви очікували від себе 1 січня цього року і чого хотіли досягти?
- Я б збрехав, якби сказав, що очікував цього. Але я відчував, що готовий добре виступити цього року, тому що у мене було чудове міжсезоння, у мене був чудовий кінець минулого року. Двічі обіграти Новака для мене було дуже важливо.

У мене були дійсно успішні тижні – Пекін і Відень, фінали кінця року і Кубок Девіса. Я відчував, що готовий до великих результатів.

На харді я люблю грати, і це надає мені додаткової впевненості. Тепер на ґрунті все трохи інакше. Я відчуваю, що, принаймні, в останні роки я не почувався так добре на цих кортах. Буде цікавий тиждень і в Мадриді, тому що Мадрид зовсім інший, ніж усі інші. Тож я просто намагаюся зрозуміти, що мені більше підходить. Ось і все.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.