Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 квітня 2024, 19:01
2478
1

Рух – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чия серія перерветься?

| Оновлено 01 квітня 2024, 19:01
2478
1
Рух – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 1 квітня, «Рух» у заключному матчі 22-го туру УПЛ на «Арені Львів» вперше прийматиме черкаський ЛНЗ. Переможна клубна рекордна серія рухівців триває в чемпіонаті три гри.

Рух

У попередньому турі «Рух» здобув третю поспіль виїзну перемогу, цього разу над «Металістом 1925» і перебуває на п’ятому місці. До протистояння з ЛНЗ «Рух» підійшов з двома полярними серіалами. З одного боку переможний клубний рекордний серіал «жовто-чорних» триває три матчі. Разом з тим, безвиграшна домашня клубна рекордна серія «Руху» з 19 серпня минулого року триває в УПЛ вже 8 матчів: сім нічиїх та поразка. Це буде 95-й матч рухівців в УПЛ, в тому числі 35-й за Віталія Пономарьова.

Ось думка Віталія Пономарьова перед грою: «ЛНЗ – якісна команда і важко передбачити за яким сценарієм піде гра із цим суперником. Хоча, звісно, «Рух» спробує нав’язати черкаській команді свій футбол та грати з позиції тиску. Взимку наш суперник провів хорошу трансферну кампанію і підсилив свій склад. Зокрема, ЛНЗ підписав якісних легіонерів. Ми готуємось до серйозного протистояння і дуже поважаємо черкасців». Пропустить поєдинок на «Арені Львів» дискваліфікований Віталій Роман.

ЛНЗ

У минулому турі ЛНЗ на своєму полі поступився «Минаю» і перебуває на 9-му місці у турнірній таблиці. До нового протистояння з «Рухом» черкаський клуб підійшов зі своїми серіалами. ЛНЗ в гостях не знає гіркоти поразок в чемпіонаті вже 5 ігор поспіль: три перемоги та дві нічиї. При цьому загальна безвиграшна серія ЛНЗ в УПЛ триває 3 гри: дві нічиї та поразка.

Олег Дулуб біля керма різних українських клубів - «Карпат», «Чорноморця», «Львова» та ЛНЗ проведе 80-й матч в УПЛ. Не зможе зіграти цей матч дискваліфікований капітан черкаського клубу Сергій Рибалка.

Статистика зустрічей

Протистояння «Руха» та ЛНЗ розпочалася 17 вересня минулого року, коли суперники зустрілися в матчі першого кола поточного чемпіонату. Тоді в Черкасах господарі поля здобули перемогу з рахунком 2:1. У складі ЛНЗ голи забивали Денис Норенков та Максим Прядун, а в рухівців – Ілля Квасниця.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Солов’яна (Київ), який в УПЛ провів 14 матчів. Раніше «Рух» за Солов’яна провів дві гри в чемпіонаті і в обох зіграв внічию. ЛНЗ за цього арбітра проведе першу гру в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований збільшити свій рекордний переможний серіал, перерваши при цьому свій затяжний безвиграшний домашній. З іншого боку, ЛНЗ з 12 листопада в гостях не знає гірокоти поразок в чемпіонаті. Прогнозуємо бойову нічию на «Арені Львів».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Холод, Дідик, Сич, Слюбик, Таллес, Підгурський, Пастух, Плюман, Квасниця, Климчук.

ЛНЗ: Пеньков, Насонов, Муравський, Саліху, Каплієнко, Норенков, Бар, Яшарі, Пасіч, Шестаков, Хобленко.

1 квітня, понеділок

«Рух» – ЛНЗ
Львів. Стадіон «Арена Львів». 18:00
Трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
Арбітр: Олександр Соловьян (Київ)
РУХ – ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 01 травня 2024, 08:15 14
Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни права на осічку не мають і її, судячи з усього, не допустять

ВІДЕО. Суперсейв Луніна потрапив у нарізку найкращих у матчі Баварія – Реал
Футбол | 01 травня 2024, 08:15 0
ВІДЕО. Суперсейв Луніна потрапив у нарізку найкращих у матчі Баварія – Реал

Український воротар виручив «королівський клуб» уже на 1-й хвилині

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
3:1