Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 травня 2024, 07:05
16806
19

ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

| Оновлено 01 травня 2024, 07:05
16806
19
ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі
ФХУ

Збірна України з хокею провела третій матч на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B. Суперником був Китай, а зустріч завершилась з рахунком 9:0.

Китай, який приїхав на турнір без легіонерів та гравців клубу КХЛ Куньлунь, знову не зміг чинити опір збірній України. У спарингу перед ЧС українці закинули дев'ять шайб.

Все стало зрозумілим у першому періоді, коли Україна оформила чотири шайби. Відзначимо третю на турнірі шайбу захисника Ігоря Мережка, п'ятий набраний пункт Олександра Пересунька та гол ще одного захисника Пилипа Пангелова-Юлдашева. З результативністю гравців оборони у збірної України все гаразд.

До кінця другої 20-хвилинки українці відзначилися ще двічі, забили Лялька та Пересунько, а у третьому періоді по шайбі закинули Лялька, Денискін і Мережко.

Для команди Дмитра Христича це третій матч без пропущених шайб, але варто зазначити, що сьогодні китайці майже не турбували Едуарда Захарченка – лише 7 кидків за 60 хвилин.

Завтра Україна знову зіграє ранній матч, суперником буде Іспанія.

Чемпіонат світу з хокею. Дивізіон 1B

Україна – Китай 9:0 (4:0, 2:0, 3:0)

Шайби: 02:08 Мережко (Ворона, Фадєєв) - 1:0, 09:46 Пересунько (Дахновський, Пангелов-Юлдашев) - 2:0, 11:33 Пангелов-Юлдашев (Дахновський, Фадєєв - більш) - 3:0, 13:18 Ворона (Мережко, Мазур) – 4:0, 23:38 Лялька (Сисак) – 5:0, 37:04 Пересунько (Мазур, Мережко) – 6:0, 42:11 Лялька (Кривошапкін, Пангелов-Юлдашев) - 7:0, 51:06 Денискін (Сисак, Фадєєв) - 8:0, 57:46 Мережко (Захаров) - 9:0

Воротарі: Захарченко – Чень

Оцініть матеріал
(140)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
За сьогоднішню гру хлопцям просто браво! Це був матч близький до ідеалу. Мало того, що напхали суперникам повну торбу, але й не дозволили практично нічого біля своїх воріт. Півтора моменти, де шайба бодай теоретично могла опинитися в нашій сітці можна не рахувати, тому заслужений третій "сухар" українських кіперів. Тепер матч з іспанцями, де гадаю, не будемо викладатися на повну, як це й було з нідерландцями. Гадаю, хлопці закинуть три-чотири шайби піренейцям і збавлять оберти, готуючись до фінальної битви.
assa and
Наші наголову вище усіх команд, ще рік назад повинні бути у дивізіоні вище. Япошки туди не пустили. зараз не бачу рівних нам команд
Андрій Заліщук
третя суха перемога, завтра каток чекає Іспанію, вони ніякі в хокеї
Олег Мандрівник
За 3 игры по шайбам 21-0. Это как гроссмейстер случайно попал на турнир третьеразрядников
Паваротті
Молодці таке було відчуття шо ми весь матч грали в більшості.
suforza1921
Як на мене, то наші й за литовців на цьому турнірі значно сильніші. Якщо не станеться чогось надзвичайного, належним чином налаштуються, не ввімкне режим супермена Армаліс і трохи буде удачі, без проблем повинні перемагати і у п'ятницю.
Олег Мандрівник
Что наши вообще в 1В делают?
Лідія Веремійчик
ще 3 роки тому
Ми у цій групі ледве виживали програючи Без особливих шансів естонцям
himars_2023
Молодці Показали " червоним комунякам" , що виграш в 9:0  у товарняку не був випадковим. І сьогодні  знову " всунули" посіпакам пуйла 9 шайби Завтра потрібно зіграти на класі  в економ- режимі.Я згідний , щоб іспанцям влктіло 3- шайби. І з перепочинку серйозно  налаштуватися  на господарів турніру. 
Alexander Киев
А там вже 2-й період і Нідерланди ведуть 1-0 проти Литви 
ErichШевченкоMaria
Ждёмсссс
Engineer
Молодцы, но хоккей, конечно, дворовой был. Куча ошибок, неточных передач, обрезок и т.д. В этом матче это позволительно, т.к. китайцы совсем уж никакущие.