Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2024, 22:33
3904
41

Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни права на осічку не мають і її, судячи з усього, не допустять

| Оновлено 01 травня 2024, 22:33
3904
41
Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

У середу, 1 травня, відбудеться відкладений матч 5-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому стосунки з'ясують київське «Динамо» і «Верес» із Рівного. Поєдинок відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок – о 15:30 за київським часом.

Динамо

Київське «Динамо» розташовується на 2-й позиції в турнірній таблиці українського чемпіонату. У «біло-синіх» в активі 57 очок – 18 перемог, 3 нічиї, 4 поразки.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Підопічні Олександра Шовковського в чотирьох своїх останніх матчах перемогли. Вони по черзі розібралися з «Олександрією» на виїзді (1:0), також у гостях із «Минаєм» (3:1), на власному полі з «Поліссям» (3:0) і на виїзді з «Дніпром-1» (2:1).

Загалом же, 2024 року «Динамо» взагалі ще не програвало, маючи серію в УПЛ з 11 зустрічей без провалів – 9 перемог, 2 нічиї.

Якщо взяти до уваги лише результати домашніх ігор, то в нинішній УПЛ у «Динамо» другий показник. На своєму полі кияни набрали 28 очок у 12 поєдинках (9 перемог, 1 нічия, 2 поразки).

Верес

Рівненський «Верес» у турнірній таблиці УПЛ посідає 14-те місце – це в зоні матчів плей-оф за збереження місця в еліті. У 25 матчах команда набрала 20 очок – 4 перемоги, 8 нічиїх, 13 поразок.

У 2024 році «Верес» провів у чемпіонаті України 9 поєдинків, у яких домігся 2 перемог, 2 рази зіграв унічию і зазнав 5 поразок. На даний момент у рівнян є серія з трьох поєдинків без перемог. Вони 6 квітня вдома розгромили «Оболонь» (3:0). Після цього у команди були поразка в Черкасах від ЛНЗ (0:1), домашня нічия з «Дніпром-1» (1:1) і програш у Львові «Руху» (1:3).

У нинішньому сезоні «Верес» на виїзді непереконливий – він за показниками в гостях у нинішній УПЛ тільки 15-й. У 12 гостьових поєдинках рівняни набрали 6 очок - 1 перемога, 3 нічиї, 8 поразок. Утім, перемагав на виїзді «Верес» нещодавно – 17 березня в Одесі, коли обіграв із рахунком 1:0 «Чорноморець».

Статистика матчів

«Динамо» і «Верес» провели між собою в чемпіонатах України 15 матчів. На рахунку київської команди 12 перемог, у рівнян – один виграш. 2 поєдинки завершилися внічию.

7 березня цього року команди з'ясували стосунки між собою в рамках 20-го туру сезону-2023/2024. Гра, яка відбулася в Рівному, завершилася внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан – Вівчаренко, Попов, Сирота, Караваєв, Бражко, Андрієвський, Ярмоленко, Шепелєв, Кабаєв, Ванат.

«Верес»: Когут – Балан, Курко, Жуліо Сезар, Шевченко, Кучеренко, Морозко, Кучеров, Дахновський, Шастал, Гайдучик.

Прогноз на протистояння

У «Динамо» не повинно виникнути серйозних проблем із гостями з Рівного. Кияни – фаворити матчу. При цьому не тільки, як то кажуть, на папері, а й на ділі, адже вони вирішують зараз у таблиці абсолютно протилежні завдання. Тож, від підопічних Олександра Шовковського не варто очікувати неприємних сюрпризів.

1 травня, середа

«Динамо» – «Верес»
Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 15:30
ТБ-трансляція на 2+2 та YouTube-каналі Football Hub
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
ДИНАМО – ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SportsMan
У ФК Крыса матч начинается раньше, чем у Динамо, но все крысы здесь. Там ни одного комментария.
Умник
Удачи Динамо финишная прямая всегда тяжелая.
Жаль большой ценой далась победа над днепром.
Минус 3 игрока.
Но есть глубина состава.
Главное настроиться на матч.
Boodya
У цей рейтинг від УЄФА увійшли шість українських клубів. У топ-100 - "Динамо" (11) та "Шахтар" (31). Кияни мають в своєму активі на 117 очок більше за "Гірників".
PUMA
Две звезды — за 13 побед в чемпионатах СССР и 16 побед в первенствах Украины — зафиксированы над бело-синей эмблемой киевского «Динамо».   Будем держать кулачки и надеяться что после окончания этого сезона у ДК будет 3 звезды. 
Boodya
От в мене питання до провокаторів цього сайту:
Сьогодні грає ваш Шахтар, тим більше грає раніше, чому ви сидите на гілці ненависного вами клубу? Чи у вас якісь дитячі образи, чи комплекс неповноцінності? Чи ви загалом ображені на життя?
PUMA
Удачи самому популярному и титулованному клубу Украины 
FunnyCat_____
Удачи Динамо!
Boodya
Перша столиця України — Першою столицею незалежної держави під назвою "Україна" вважається Київ, який був проголошений разом з незалежності УНР, але є поширене означення першої столиці Харкова та частина регіональної самоідентифікації харків’ян пов'язані з тим, що з 1919 по 1934 роки це місто було столицею Української РСР.
Boodya
УЄФА опублікувала рейтинг найкращих клубів в історії Ліги чемпіонів / Кубку Європейських чемпіонів, а також список гравців, що провели найбільше матчів у турнірах та забили найбільше голів.
Як формувався рейтинг: за кожну перемогу в КЄЧ / ЛЧ клуб отримував 2 бали, за кожну нічию - 1.
Усього УЄФА виокремила 500 найкращих клубів в історії турніру. У топ-5 входять "Реал" (Іспанія), "Баварія" (Німеччина), "Барселона" (Іспанія), "Манчестер Юнайтед" (Англія) та "Ювентус" (Італія).
Рейтинг найкращих клубів в історії Ліги чемпіонів: топ-11
"Реал" (Іспанія) - 607 очок
"Баварія (Німеччина) - 495
"Барселона" (Іспанія) - 459
"Манчестер Юнайтед" (Англія) - 380
"Ювентус" (Італія) - 314
"Мілан" (Італія) - 314
"Ліверпуль" (Англія) - 298
"Бенфіка" (Португалія) - 287
"Порту" (Португалія) - 286
"Аякс" (Нідерланди) - 271
"Динамо" Київ (Україна) - 255
romario1501
Трансляція на 2+2 , невже важко зайти на сайт і подивитись програму, Динамо свої домашні матчі транслює тільки на 2+2 .
FunnyCat_____
Удачи самому титулованному и популярному клубу Украины в матче с Вересом!
😼
Динамо⚽Київ 🏆🏆🏆
_Per4ecter_
До речі, назву тепер мусорівському клубу вигадав письменник з боліт М. Горький. 
Вам навіть назву вигадав запорєбріковський письменник. Не український діяч з будь-якої галузі, а письменник з боліт. Ганьба та сором.   
Нейганебніший та найбрехливіший клуб в Україні - це беззаперечно київський футбольний клуб "Динамо". Ну то що, забракне духу зректися тринадцяти чемпіонств, здобутих в СРСР? Інакше, як "любителі путінського миру" - геть грати на болотах. Бо незалежна Україна - це незалежна Україна, що зробила вибір розвиватися в європейському напрямку. 
То ж доки ще київськи футбольний клуб "Динамо" шкутильгатиме на обидві ноги? 
Нехай вже вирішить, де він грає - чи то на болотах, за порєбріком, чи то в незалежній Україні.
OtsoCity
Хвойди суркисів, ви вже на стадіоні, чи знову злякалися та всралися  під себе на сайті щури смердючі?
Chort
СЕГОДНЯ ВСЯ УКРАИНА БУДЕТ ДЕРЖАТЬ КУЛАЧКИ ЗА ВЕРЕС. МОЙ ЛБИМЫЙ ШАХТЕР СЕГОДНЯ НА ИЗИ ВЫНЕСИТ АДЕСИТАВ ПАТОМУ ЧТО СУДДЯ ЗАРЕЖЕН, КАБЕНЕТНЫЙ ПЛАН АТХОДА ГАТОВ, МОЙ ЛЮБЫЙ ШАХТЕР ЛЕТИТ ЗА АЧЕРЕДНЫМ ЧЕМПИОНСТВАМ, ШАХТЕР ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ РИНАТ НАШ БОГ И ЦАРЬ. НАШ ДЕВИЗ НА ПОЛ ШИШЕНКИ НЕ ПИДАРАС
Злий Глобинець
Прогнозую нічию, як і в матчі місяць тому. Верес чіпка команда, бореться за виживання, тому битиметься бодай за 1 бал, бо відступати нікуди.
_Per4ecter_
Тому питання стоїть таким чином. Або ФК "Мусори", пардон, ФК "Динамо" (Київ) відмовляються від цього десятка чемпіонств, виграних в СРСР, або нехай йдуть і грають на болотах, як їх пам'яті настільки дорогі перемоги в СРСР. Тут, в Україні, нам "любителі путінського міра" непотрібні. Ностальгувати за СРСР - йдіть геть на болота.
ФК "Динамо" (Київ) окрім того, що найганебніший клуб в Україні, так ще й найбрехливіший клуб в Україні. Бо воно не має права носити другу зірку, бо в незалежній Україні воно виграло тільки один повний десяток чемпіонств. 
_Per4ecter_
Нарешті стало зрозуміло, хто насправді по сьогодні кличе "путінський мир". Це фани мусорів чи то пак динамівців досі ностальгують за тим десятком чемпіонств, що були здобуті в СРСР. Як щодо до того, щоб відректися? Чи духу забракне? 
Ще й Суркісова офшорна компанія має назву Dinamo Kiev Cyprus. Тобто, якщо транслітерувати, то назва з болотяної мови перекладена англійською. Ще один доказ того, що ФК "Мусори", пардон, ФК "Динамо" (Київ) - проросійський клуб, що служить лише інтересам своїх олігархів. А інтерес в тих олігархів, Суркіса зокрема, тільки один - це гроші.