Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 березня 2024, 12:55
1926
1

Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Після зимової перерви обидві команди ще не перемагали

| Оновлено 17 березня 2024, 12:55
1926
1
Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

Завершить 21-й тур української Прем'єр-Ліги поєдинок в Одесі, де місцевий «Чорноморець» прийматиме «Верес» із Рівного. У турнірній таблиці суперників зараз розділяє 10 очок (у одеситів – 23 очки, а у майбутніх гостей – 13). І що примітно, після поновлення чемпіонату країни цього року обидві команди ще не порадували своїх вболівальників перемогами.

Чорноморець

Підопічні Романа Григорчука цієї весни провели три матчі, в яких один раз зіграли внічию та двічі програли. Наприклад, у попередньому турі одесити на своєму полі поступилися полтавській «Ворсклі» з рахунком 0:1. Це єдиний гол був забитий на передостанній 89-й хвилині основного часу після розіграшу кутового. Вже у компенсований час господарі поля могли уникнути поразки, але Штогрін з близької відстані не влучив у ворота.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Взагалі від «Чорноморця» можна було очікувати на краще, адже першу половину сезону команда провела зовсім непогано. У міжсезоння одесити спробували посилити деякі позиції, проте поки що цього не виходить. Більше того, після матчу з «Ворсклою» на прес-конференції наставник моряків повідомив про те, що один із новачків 25-річний нігерійський півзахисник Джек Іпалібо, на якого дуже розраховував тренерський штаб, зібрав речі та поїхав. Швидше за все, назавжди.

А ще у матчі з «Вересом» господарі поля не зможуть розраховувати на підтримку вболівальників. Через нещодавні обстріли Одеси російськими загарбниками місцева обласна військова адміністрація заборонила глядачам приходити на стадіон.

З добрих новин «Чорноморця» можна відзначити, що буквально за кілька днів до гри клуб підписав відомого українського півзахисника 33-річного Владислава Огірю, останньою командою якого було житомирське «Полісся». Цей гравець є досить досвідченим і може допомогти налагодити гру в центрі поля.

Верес

Цікаво, що футболісти із Рівного теж набрали одне очко у трьох попередніх матчах. З тією лише різницею, що спершу вони двічі залишали поле переможеними, а у 20-му турі несподівано врятувалися в поєдинку із київським «Динамо» 1:1. Тоді «Верес» забив гол у відповідь на 8-й (!) компенсованій хвилині матчу. Пенальті чітко реалізував нещодавній новачок клубу Марко Мрвальєвич.

До речі, це був вже другий забитий м'яч чорногорського нападника у трьох проведених іграх. Очевидно, селекціонери рівненської команди не помилилися у своєму виборі, адже «Верес» явно підсилив атакувальну лінію. І це дуже важливо, тому що підопічним Олега Шандрука треба вибиратися із зони вильоту.

На жаль для «Вереса», у матчі з «Чорноморцем» він не зможе розраховувати на бразильського захисника Жуліо Сезара. У двох матчах поспіль він отримував попередження і в результаті вже накопичилося чотири жовті картки. Ця втрата для команди з Рівного досить відчутна, тому що у дев'яти попередніх поєдинках бразилець незмінно виходив на поле у стартовому складі.

Статистика матчів

У першому колі цьогорічного чемпіонату «Верес» на своєму полі переміг «Чорноморець» з рахунком 3:1. У переможців голи забили Яго (з пенальті), Станіслав та Владислав Шарай. Гол престижу провів Ілля Путря, який реалізував одинадцятиметровий удар. А загалом на рівні Прем'єр-Ліги суперники зустрічалися 10 разів. 5 разів перемагав «Чорноморець», чотири рази успіх святкував «Верес» і лише один поєдинок завершився внічию.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Варакута, Бойчук, Салюк, Гучек, Брагару, Васильєв, Кузик, Авагімян, Штогрін, Бадібанга, Ієде

«Верес»: Когут, Шевченко, Гакман, Кучеренко, Морозко, Банада, Кучеров, Шастал, Янаков, Шестаков, Мрвальевич.

Прогноз на протистояння:

Незважаючи на те, що команди далеко одна від одної у турнірній таблиці, припустимо, що гра буде рівною. І рахунок на табло після закінчення матчу виявиться нічийним 1:1.

17 березня, неділя

«Чорноморець» – «Верес»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
ЧОРНОМОРЕЦЬ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франковськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
и опять тот же состав что проиграл ДК-Ворскле --ГРИ у тебя что нет других игроков и замену выставляй в начале 2 тайма а не за 5-10 минут до финиша  ГРИ опять везёт что не будет фанатов на игре --он понял почему