Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 березня 2024, 01:24
1299
0

Олег ШАНДРУК: «Будемо ще не раз по-чоловічому говорити з командою»

Головний тренер «Вереса» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

| Оновлено 20 березня 2024, 01:24
1299
0
Олег ШАНДРУК: «Будемо ще не раз по-чоловічому говорити з командою»
НК Верес. Олег Шандрук

Головний тренер рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував перемогу над одеським «Чорноморцем» (1:0) у матчі 21-го туру УПЛ:

«Складний для нас матч. Також повпливала на гру годинна перерва через сигнал повітряної тривоги. Налаштуватися на гру знову після цього – непросто. Тому стартові хвилин двадцять після перерви нам не вдалися.

На мою думку, ми недоналаштувалися. Були неготові до другого тайму. Це теж непростий етап для нас. Будемо ще не раз з командою по-чоловічому про це говорити. Натомість, потім ми непогано пресингували і створювали хороші моменти. Намагалися уникнути нервової кінцівки.

Радує кількість створених моментів, але ми все ще мало забиваємо. Напевно, саме через такі ігри хлопці мають здобути впевніність в собі.

Сьогодні повернулися у гру Віталій Дахновський і Яго Сікейра, які не грали проти «Динамо». Натомість, ми не могли розраховувати на Жуліо Сезара і Євгена Шевченка. Довірили місце на полі тим, хто був краще готовий. Щодо вибору Євгена Паста – то в нас два рівноцінних голкіпери зараз. Сьогодні довірилися йому і Євген не підвів.

Перемога додає позитиву. Але ми домовилися не дивитися в турнірну таблицю. Нам потрібно перемагати в кожній грі. У турнірну таблицю подивимося після завершення чемпіонату».

Події матчу

6’
ГОЛ ! М'яч забив Марко Мрвальєвич (Верес).
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.