Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 березня 2024, 19:50
3018
6

Рівненський хвилеріз. Верес у Одесі мінімально переграв Чорноморець

Команда Олега Шандрука здобула першу перемогу на виїзді в сезоні

| Оновлено 17 березня 2024, 19:50
3018
6
Рівненський хвилеріз. Верес у Одесі мінімально переграв Чорноморець
УПЛ

Двадцять першому туру української Прем’єр-ліги вдалось охопити майже весь останній тиждень і розважити наших уболівальників як під час єврокубкових буднів, так і під час чергового футбольного вікенду. Останнього перед настанням березневої міжнародної перерви, тож і значення його було важко переоцінити.

Одеському «Чорноморцю» й рівненському «Вересу» при цьому взагалі приділялась чи не найбільша увага, оскільки для їхнього протистояння організатори надали окремий день у календарі. Щоправда, із урахуванням безпекових обставин, вирішили команди все ж таки розпочати свою гру якомога раніше, аби в разі чого не було потреби вигадувати перенесення й у без того заплутаному календарі. Як ми дізналися згодом – недарма.

Однак перший тайм ми все ж таки відіграли в повному обсязі в наперед визначених термінах і він при цьому вийшов доволі цікавим. Точніше, його таким зробив швидкий гол гостей, які вже на шостій хвилині зусиллями новачка Мрвальєвича відкрили рахунок. Марко обіцяв забити сім голів до кінця сезону, а тут уже вколотив третій під поперечину з подачі Шастала із штрафного з правого флангу. І все це тільки в четвертому матчі за рівненський колектив. Непоганий зачин.

Та й нашій грі цей гол додав помітної гостроти, бо відсидітись у захисті команда Григорчука вже не могла, бо навіть за порожніх трибун програвати вдома «Чорноморець» не полюбляє. Але з настільки поганою реалізацією й тих лише віддалено схожих на гольові моментів біля чужих воріт «морякам» просто нічого було ловити. Суперники натомість зусиллями того ж таки Мрвальєвича могли подвоїти перевагу, однак чорногорець схибив ударом головою на завершення чергового стандарту.

А потім ми пішли на перерву, повернутись із якої вчасно не зуміли через повітряну тривогу. Як і передбачали організатори гри, тож залишалось лише сподіватись, що вимушений відпочинок не розтягнеться на тривалий час. Але він усе ж таки розтягнувся, тож гра загалом тривала фактично три тайми, один із яких команди навіть не були присутні на полі.

Коли ж гру було поновлено, то атакував спочатку виключно «Чорноморець». Непоганий старт на противагу тому, що ми побачили до перерви. Але все одно недостатній для того, аби щось змінити в цій грі. Навіть за рахунок кількох відмінних гольових нагод із грою на другому поверсі від Єрмакова та Васильєва. У останнього взагалі був супермомент з ударом головою на завершення подачі з правого флангу на дальній стійці, але Паст здійснив дивовижний порятунок.

Але щоб подібні епізоди виникали в «моряків» у подальшому, то такого нам уже й пригадати не вдасться. Натомість «Верес» під завісу зустрічі своїми контратаками був зобов’язаний закривати цей матч достроково, проте дивовижним чином марнував власні нагоди аж ніяк не гірше за суперників. Однак підопічні Шандрука хоч із здобутими очками залишились після цього матчу й разом із тим вийшли із зони вильоту.

Після міжнародної перерви одеський «Чорноморець» гостюватиме в житомирського «Полісся», а рівненський «Верес» прийматиме криворізький «Кривбас».

Наші оцінки:

«Чорноморець» (заміни): Ієде – б/о, Зе Гомеш – б/о.

«Верес» (заміни): Шарай – 6,5, Гайдучик – 6,0, Шестаков – б/о, Кльоц – б/о, Курко – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 21-й тур.

«Чорноморець» – «Верес» - 0:1

Гол: Мрвальєвич, 6

Попередження: Салюк, 89 – Банада, 13, Шарай, 60

«Чорноморець»: Варакута – Брагару, Гучек, Салюк, Єрмаков – Авагімян (Зе Гомеш, 85), Васильєв, Кузик (Ієде, 76) – Штогрін, Бадібанга, Бойчук.

«Верес»: Паст – Гакман, Вовченко, Кучеренко, Морозко – Шастал (Курко, 90+2), Кучеров, Банада (Кльоц, 83), Дахновський (В. Шарай, 58) – Яго (Гайдучик, 58) – Мрвальєвич (Шестаков, 84).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

Удари (у площину): 12 (3) – 12 (4)
Кутові: 5 – 3
Офсайди: 2 – 0.

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 8°C

Події матчу

6’
ГОЛ ! М'яч забив Марко Мрвальєвич (Верес).
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Вересу очки більш потрібні,молодці, краще грали
😼
Отакої!?!👏 
serhiy
CheMP-то все почалося після того як ти перейшов на кротячу сторону і почав обсирати Динамо  ).
alex belogubko
ЧО спасёт от 1 лиги только отставка ГРИ--надо приглашать ГУРУ или ВИРТА --нет ГРИ веры уже 11 проигрышей--хватит позорить Одессу
ErichMariaШевченко
Пороблено.  Три раза подряд всё те же 0:1!
А у Верес - 3 победы и 2 над ЧО.)