Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

26.02.2024 13:55 – FT 1 : 0
Через повітряну тривогу матч розпочався не о 13:00, а о 13:55
Україна. Прем'єр Ліга
|
672
0

Юрій КОВАЛЬ: «Перемога для нас – це можливість дихати трохи легше»

В. о. головного тренера «Зорі» прокоментував перемогу над «Ворсклою»

Юрій КОВАЛЬ: «Перемога для нас – це можливість дихати трохи легше»
ФК Зоря. Юрій Коваль

Виконуючий обов'язки головного тренера «Зорі» Юрій Коваль прокоментував перемогу над полтавською «Ворсклою» (1:0) у матчі 18-го туру УПЛ.

– Після зборів були складності з визначенням оптимального складу команди. Тому що, повторюся, практично 80% команди перехворіло. Не знали до кінця функціональний стан. Вирішили відштовхнутися від, так би мовити, перевіреного складу. Для нас ця гра мала дуже велике значення. Вибиратися з підвалу завжди складніше. Була й нервозність, тому що кожен з нас хоче заробити залікові пункти. Хоча в нашому складі достатньо досвідчених гравців.

Розуміли, що враховуючи все, складно було грати в комбінаційний футбол. Хотіли грати виключно на результат. Спрацювали підготовлені нами стандартні положення. Після вилучення у складі суперників, мали грати в футбол, а вийшло навпаки. Почали зберігати рахунок. Це нормально, це каже про те, що всі наші хлопці хочуть здобути очки. Перемога для нас, це можливість дихати трохи легше та спокійніше готуватися до наступних матчів.

Чому вирішили зробити зворотню заміну Мічіна?

– Він дуже гарно вийшов у гру. Міг забивати, навіть не один гол. В нас залишився один слот на заміну, вона була виключно тактична. Треба було підсилити середину поля, враховуючи оборонні дії. Хочу сказати дякую йому за те, що він вірно сприйняв цю тактичну заміну. Це була дія на благо команди.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.