Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2023, 13:55
1441
2

Металіст 1925 – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Харків'яни програли чотири матчі поспіль, олександрійці застрягли в аутсайдерах і мало забивають

| Оновлено 11 грудня 2023, 13:55
1441
2
Металіст 1925 – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Металіст 1925

Одним із заключних матчів української Прем'єр-Ліги року, що минає, буде протистояння харківського «Металіста 1925» та «Олександрії» у 17-му турі, яке відбудеться на стадіоні «Лівий берег» Київської області. Обидві команди знаходяться зовсім поруч із зоною вильоту, тому перед зимовою паузою в чемпіонаті їм треба набирати очки та віддалятися від групи аутсайдерів.

Металіст 1925

Підопічні Олега Голодюка програли чотири останні матчі поспіль. Причому в кожному з них вони могли розраховувати на благополучний для себе результат, але ситуація розвивалася таким чином, що харків'яни пропускали вирішальні голи або у других таймах, або в наприкінці гри і залишали поле, так і не набравши очок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Мабуть, однією із головних проблем для футболістів «Металіста 1925» у першій половині цього сезону стала ігрова дисципліна. 5 разів харківські гравці бачили перед собою червоні картки та були змушені достроково залишати поле. І якщо одного разу у грі з «Рухом» команда зуміла утримати нічийний результат, то в інших випадках це прямо позначилося на підсумковому результаті. А ще у пасиві харків'ян 36 попереджень, які одержали 19 (!) різних футболістів. Були картки, як то кажуть, по справі, були абсолютно невиправдані, були через спірні дії арбітрів, але факт залишається фактом - роботи в цьому напрямку у тренерського штабу ще досить багато.

Ось і у попередньому матчі у Києві з «Динамо», перенесеному з третього туру, «Металіст 1925» залишився у меншості вже наприкінці першого тайму після вилучення Костянтина Бичека. І хоча навіть за такої ситуації Андрій Ременюк після перерви скоротив відставання до мінімуму 2:3, на останній хвилині основного часу гості пропустили ще один м'яч у свої ворота. Зрозуміло, що тепер Бичек пропустить майбутній матч через дискваліфікацію.

Олександрія

Останніми роками клуб із Кіровоградської області привчив нас до того, що бореться за високі місця у турнірній таблиці та періодично виступає у європейських кубкових турнірах. Але цього сезону підопічні Руслана Ротаня поки що думають більше про те, як не опинитися в зоні вильоту. У 15 вже зіграних матчах «Олександрія» лише 3 рази перемагала, причому з однаковим рахунком 1:0 (в тому числі і у «Металіста 1925»), набрала 13 очок і посідає 13 місце.

Після гарного старту, коли олександрійці у двох матчах здобули 6 очок, була невтішна 10-ти матчева безвиграшна серія, яка закінчилася лише 11 листопада у 14-му турі, коли був обіграний «Верес». Не дивно, що за кількістю забитих голів у ворота суперників олександрійці на даний момент другі знизу, маючи у своєму активі лише 9 м'ячів. А найкращим бомбардиром команди є півзахисник Артем Шулянський, у якого лише три результативні удари. При цьому якщо подивитися на основний склад, то чистих форвардів у команді практично немає. Звідси й така низька результативність.

А ще «Олександрія» дуже погано грає на виїзді. У 8 матчах тільки 3 нічиї та 5 поразок. Наприклад, у 16-му турі у Кривому Розі підопічні Руслана Ротаня вели в рахунку у поєдинку із «Кривбасом». Але на 79-й та 83-й хвилинах пропустили у свої ворота два м'ячі і програли.

Статистика матчів

Чотири матчі провели суперники на рівні Прем'єр-Ліги і ще жодного разу «Металіст 1925» не досягав успіху. 2 перемоги у «Олександрії» та двічі було зафіксовано нічию. Як вже зазначалося раніше, у першому колі нинішнього чемпіонату в Олександрії виграли господарі поля завдяки голу Артема Шулянського.

Орієнтовні склади:

«Металіст 1925»: Мозіль, Капінус, Є.Ткачук, Курило, Фарина, Габелок, Арі Моура, Ременюк, Дмитренко, Сидоров, Борячук

«Олександрія»: Єрмаков, Копина, Кравченко, Савченко, Смирний, Сігєєв, Плакса, Шостак, Шулянський, Кулаков, Джевані

Прогноз на протистояння:

Очевидно, боротьба на футбольному полі в цьому поєдинку буде впертою і все вирішить один гол. Спрогнозуємо, що виграє «Металіст 1925».

11 грудня, понеділок

«Металіст 1925» – «Олександрія»
Київська область. Урочище «Млинове». Стадіон «Лівий берег». 14:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
МЕТАЛІСТ 1925 - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)
Прогноз Sport.ua – 1:0

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
 Ротань обязан подловить  измождённый  М25  на выдохе.)
Remark
Гадаю тут щось типу 1:1.