Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 17 листопада 2023, 23:55
1663
0

Унаї МЕЛЬГОСА: «Нам трохи пощастило»

Іспанський тренер – про перемогу збірної України U-21 над командою Люксембургу U-21

| Оновлено 17 листопада 2023, 23:55
1663
0
Унаї МЕЛЬГОСА: «Нам трохи пощастило»
УАФ. Унаї Мельгоса

Наставник молодіжної збірної України Унаї Мельгоса поділився емоціями від упевненої перемоги підопічних із рахунком 4:0 над Люксембургом у поєдинку кваліфікації Євро-2025.

– Рахунком ми задоволені. Що стосується нашої гри, то є деякі моменти. У другому таймі ми були більш агресивні. Нам трохи пощастило, що суперник був без одного гравця (у Люксембургу було вилучення. – прим. Sport.ua).

У другій половині гри ми зробили крок вперед і зіграли набагато краще, ніж у першій. У нас були моменти і в першому, і в другому таймі, але шанси в першому мені не так сподобалися, як у другому. Я просив футболістів більше грати в атаку, це спрацювало в другому таймі.

– Закидати м'ячі за спину суперникам – це була ваша тактика?
– Так. Нам потрібно було знайти місце, куди віддавати передачу. Знали, що проти Люксембургу так можна чинити. Знали, що вони гратимуть високою лінією захисту, розуміли, що потрібно буде закидати. Я сказав про це гравцям.

– Навіщо В'юнник і Волошин помінялися позиціями на початку другого тайму?
– Самі гравці запропонували мені це. Іноді я їм не дозволяю так мінятися, але цього разу я погодився з ними. Вони пограли так деякий час, а потім повернулися на свої позиції.

Я не повністю задоволений тим, як гравці розуміють мене і виконують мої тактичні настанови. Є дуже багато моментів, над якими потрібно працювати. З іншого боку, мої гравці дуже відкриті для того, щоб пробувати щось нове.

Поки не знаємо, чи зіграє Брагару в наступному матчі. Будемо знати через два дні. Ми дуже піклуємося про наших гравців, ми не хочемо їх змушувати грати. Ми дбаємо про їхнє здоров'я. Якщо ми задіємо його, він може погіршити свою травму і пропустити багато. Краще дати йому відпочити. Нових травм немає.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.