Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2023, 16:55
1860
3

Колос – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ковалівський клуб більше половини своїх матчів зіграв внічию, у «Миная» ще немає жодної перемоги

| Оновлено 10 листопада 2023, 16:55
1860
3
Колос – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

14-й тур української Прем'єр-Ліги у п'ятницю 10 листопада відкриє матч у Ковалівці, де місцевий «Колос» прийматиме «Минай». Команди розташувалися далеко одна від одної в турнірній таблиці. У майбутніх господарів поля 17 набраних очок і 7 місце, а «Минай» поки що грає гірше за решту учасників чемпіонату. У підопічних Володимира Шарана лише 6 очок, при цьому жодної перемоги і останнє 16 місце.

Колос

На даний момент «Колос» є найбільш миролюбною та суперечливою командою Прем'єр-Ліги. Із 13 проведених матчів ковалівці 8 завершили внічию. У їхньому активі ще є 3 перемоги і у пасиві 2 поразки. З одного боку, це непогано й у підопічних Ярослава Вишняка безпрограшна серія, яка розпочалася ще у 7 турі, вже налічує 7 матчів. Але, якщо поглянути з іншого боку, то очки до скарбнички додаються надто повільно. І при невдалих результатах у двох-трьох найближчих турах, команда може скотитися з високого місця в турнірній таблиці ближче до групи аутсайдерів.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Колос», як і раніше, дуже мало забиває у ворота суперників, лише 9 голів. Натомість надійно грає в обороні і за пропущеними м'ячами (теж 9) ковалівці ділять перше місце у лізі із «Поліссям».

Попередні два матчі чемпіонату країни «Колос» завершив з однаковим рахунком 1:1 і в обох випадках йому довелося відіграватися. Причому, якщо у грі з киянами можна було подумати навіть про перемогу, адже суперник грав більшу частину другого тайму в меншості, то у Черкасах довелося рятувати ситуацію вже у кінці матчу, коли з пенальті відзначився Вадим Мілько.

І ще. Востаннє ковалівці досягли успіху на своєму рідному стадіоні майже три місяці тому. Було це у 3-му турі у грі з «Вересом» 2:0. Після цього тут траплялися лише нічиї та поразки. Тож напевно у майбутньому поєдинку команда намагатиметься порадувати своїх вболівальників домашньою перемогою. Тим більше, що за календарем «Колос» три матчі поспіль проведе у Ковалівці та може суттєво зміцнити свої позиції у чемпіонаті.

Минай

Цікаво, що і футболісти із Закарпаття матчі 12-го та 13-го турів Прем'єр-Ліги завершували внічию, але з рахунком 0:0. Причому у грі з «Ворсклою» їм відверто пощастило, коли вже у компенсований арбітром час у ворота «Минаю» було призначено пенальті. Але гравець полтавської команди Степанюк послав м'яч повз ціль.

А ось з перемогами у підопічних Володимира Шарана цього сезону взагалі нічого не складається. У цій графі, як і раніше, стоїть сумний нуль. Та й звідки, чесно кажучи, може бути успіх, якщо за 13 матчів футболісти «Минаю» вразили ворота суперників лише 6 разів. Команда не забиває вже більше місяця аж із початку жовтня.

Заради справедливості слід сказати, що у нинішньому чемпіонаті закарпатський клуб часто не може зіграти своїм найсильнішим складом. Або травми заважають, або дискваліфікації. Наприклад, у матчі з «Ворсклою» через перебір жовтих карток був відсутній Вадим Вітенчук, який забив два голи цього сезону. Нещодавно повернувся з лікарняного досвідчений Сергій Панасенко, але ще залишаються поза грою Назарій Воробчак та Андрій Булеза.

Статистика матчів

Суперники провели у Прем'єр-Лізі 6 матчів і тут повна рівновага. У команд по одній перемозі, ще 4 зустрічі завершилися внічию за різниці забитих і пропущених м'ячів 6-6. У попередньому чемпіонаті в першому колі у Минаї було зафіксовано рахунок 1:1. У господарів поля відзначився Кулієв, у гостей – Оріховський (з пенальті). А ось у Ковалівці «Колос» програв 0:1. Тут переможний гол за «Минай» забив Кравчук.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн, Ємець, Бурда, Бондаренко, Болбат, Лучкевич, Тотовицький, Богданов, М'якушко, Безбородько, Ільїн

«Минай»: Бандура, Дмитрук, Солдат, Мельник, Немчанінов, Ралюченко, Панасенко, Одарюк, Твердохліб, Гєчев, Вишневський

Прогноз на протистояння:

Як було зазначено вище, особлива мотивація на перемогу є як у господарів поля, так і у гостей. Але з огляду на те, що команди дуже мало забивають, можна припустити, що й тут не буде багато голів. Найімовірніше, долю матчу вирішить один забитий м'яч. Тому поставимо на перемогу «Колоса» 1:0.

10 листопада, п'ятниця

«Колос» – «Минай»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
КОЛОС - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Прогноз Sport.ua – 1:0

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 6
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Прогноз: нічия (0:0 або 1:1).
Gargantua
ужасно зрелищные остроатакующие команды
уверенно можно прогнозировать праздник футбола