Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2023, 02:26
1276
8

Сухим залишився лише рахунок. Минай та Ворскла поділили очки

Руслан Степанюк у доданий час не забив пенальті

| Оновлено 10 листопада 2023, 02:26
1276
8
Сухим залишився лише рахунок. Минай та Ворскла поділили очки
УПЛ

Матч 13 туру між «Минаєм» та «Ворсклою» мав стати протистоянням двох нагірших захистів чемпіонату, а також можливістю перервати для кожної команди свої затяжні безвиграшні серії, особливо це було актуальним для господарів, які в цьому розіграші ще не вигравали.

Склади були досить прогнозовані, в «Миная» на лаву запасних сіли Рогозинський та Кораблін, які «проштрафилися» в минулій грі, а до кадрових проблем «Ворскли» всі вже звикли настільки, що це стало буденністю.

УПЛ

Старт гри став багатообіцяючим. Вже на першій та другій хвилинах Степанюк та Твердохліб отримували м'яч на лінії штрафного та били в лівий кут, обидва не влучили.

Сильний дощ супроводжував команди всю гру. При такій погоді на перший план вийшли стандарти. Юрченко подав їх дуже багато, але захисники «Минаю» хоч і з труднощами, але справлялися. Господарі самі не ніяковіли, а атакували флангами. Небезпечно прострілював двічі Одарюк, проте не зуміли партнери замкнути ні першого разу, ні другого.

Навіси та боротьба – коротка характеристика першої половини, гравці не жаліли себе, але до грубощів проти суперників вдавалися дуже рідко.

В другому таймі дощ посилився так, що на полі з'явилися калюжі. В них м'яч просто застрягав, тому доводилося при передачах враховувати нову фізику. Очевидно, що якість гри впала, але боротьби стало ще більше, як і навісів та прострілів.

УПЛ

На старті тайму шедевр міг забити Ралюченко, але його сильний удар здалеку під поперечину потягнув Ісенко.

Кілька разів арбітр слухав відеоасистента ВАР, але ставити пенальті у ворота однієї чи іншої команди не було причин. Команди дотягнули так до кінця основного часу, а далі почалося найцікавіше.

При навісі зліва центбек господарів Мельник послизнувся і в падінні спинив рукою м'яч. Арбітр фолу не побачив, а Скляр, зриваючи контратаку, отримав жовту картку. Після цього суддя пішов дивитися повтор, поставив справедливий пенальті, а тоді замість жовтої картки виписав Склярові червону. Треба слухати експертів, адже епізод логічно завершувався б призначенням пенальті і діїї Скляра вже не мали б значення. Щоправда, там була жорстка гра прямою ногою... Одне слово, послухаємо спеціалістів.

УПЛ

Тим часом Степанюк з пенальті пробив набагато лівіше лівої штанги (а кілька хвилин перед тим він же влучив у стійку із вигідної позиції). Окрилені закарпатці у більшості рвонули виривати перемогу, але не зуміли це зробити.

0:0 – як сказав Віктор Скрипник, для його команди дві підряд гри без пропущених голів стали досягненням. Та й Володимир Шаран залишився задоволений здобутим очком.

Українська Прем'єр-ліга. 13 тур.

«Минай» – «Ворскла» - 0:0.

Панасенко, 79, Нємчанінов, 90 - Челядін, 13, Одарюк, 34, Хрипчук, 90+5, Ісенко, 90+6.

Скляр, 89 (груба гра).

На 90+1 хвилині Степанюк («Ворскла») не забив пенальті (мимо).

«Минай»: Бандура – Дмитрук, Солдат, Мельник, Нємчанінов - Ралюченко (Панасенко, 74), Петько - Одарюк, Твердохліб, Гунічев (Гечев, 64) - Вишневський (Демиденко, 78).

«Ворскла»: Ісенко – Пердута, Чеснаков (Хрипчук, 49), Павлюк, Крупський - Скляр, Челядін - Кане (Нестеренко, 77), Юрченко (Сантана, 90+2), Феліпе - Степанюк.

Арбітр: Сергій Задиран (Київська область).

Стадіон: «Минай» (Минай).

МИНАЙ - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Минаю: Гечев - 5,5, Панасенко - 5,5, Демиденко - б/о.

Заміни Ворскли: Хрипчук - 6,0, Нестеренко - 5,5, Сантана - б/о.

Події матчу

89’
Олександр Скляр (Ворскла) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AutumnBridge
 

Судья  всё  правильно  рассудил.   Но почти.  Надо повтор не на медляке смотреть, а в реале.  И  там было видно как игрок поскользнулся и выставил руку, что бы не  упасть.   А тут и мяч прилетел.  Который вообще вылетел  бы из  штрафной.  Потому то и  не забился  тот мяч с пенальти.  И не лужи  виноваты.  Просто Степанюк не попал в рамку! 
   А я лично видел как пробивали 11 метров при в разы худшей погоде, под  ливнем и грозой.  Тогда матчи состоялись при любой погода.  И тяжёлый  мяч даже не долетел до ворот. Но никто не  расстроился.  Наши тогда итак  выигрывали.)  
   Красная по делу.  И даже Столярчук подтвердил это. Если  человека рубят сзади, то уточнение на ВАР на это не влияет.
   Ну и кому смешно и непонятно, почему на таком поле играли именно  сегодня и сейчас, то посмотрите наконец то украинские новости, а не  торчите в рашистской телеге.  Которую Данилов грозился вообще прикрыть в Украине.  Трагедия 3 ноября и траур в Закарпатье с 6-го числа на 3 дня  исключал всякие переносы в пространстве и времени.
Умник
Спасибо за настроение людям работающих в воскресенье
Злий Глобинець
Як Ворскла виграла у Шахтаря - той матч якась фантасмагорія. Фарт на фартові їхав і фартом поганяв.
А насправді Ворскла нудне болото. Команда, що бовтатиметься близько від зони вильоту. Останні матчі полтавців це наочно продемонстрували. Особливо сьогоднішній.