Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 листопада 2023, 13:00
1103
1

Минай – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Протистояння найгірших оборон чемпіонату

| Оновлено 05 листопада 2023, 13:00
1103
1
Минай – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 5 листопада, відбудеться поєдинок 13 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть закарпатський «Минай» та полтавська «Ворскла». Гра пройде в селі Минай на полі стадіону «Минай», початок – о 13:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Минай

«Минай» в поточному чемпіонаті є головним аутсайдером, хоча, здавалося, він не буде таким хоча б через вміння Шарана робити міцний бойовий колектив. Але маємо те, що маємо – в 12 матчах з початку чемпіонату «Минай» набрав всього лиш 5 очок, причому всі – за допомогою нічиїх. Ще жодного разу закарпатці в сезоні не перемагали.

Більше того, вони навіть забивають дуже рідко. Всього 6 разів футболісти «Минаю» зуміли вразити ворота суперників, причому забити гол їм не вдається вже 411 хвилин поспіль, тобто чотири матчі.

Захист, відповідно, теж майже найгірший в лізі, 21 пропущених говорять самі за себе. Більше пропустили в чемпіонаті тільки футболісти... «Ворскли».

Великі надії були минулого туру на гру з «Вересом», але обидва клуби, налаштовуючись на здобуття трьох очок, спіймали облизня і змушені були задовольнитися одним очком, що явно не влаштувало ні «Минай», ні «Верес».

Отримав попередження в тій грі основний опорник закарпатців Вітенчук, через яке він пропустить дану гру. Також були замінені в першому таймі Гечев та Кораблін, мабуть, і вони не зможуть розраховувати на потрапляння в стартовий склад.

Ворскла

«Ворскла» виступає в сезоні дещо краще. Команда перебуває на дев'ятому місці і мова про виліт зараз не йде. Але й вийти в єврокубки, мабуть, не вийде, є команди, що виглядають цікавіше.

Команда давно не може перемогти. Вже чотири матчі підопічні Скрипника йдуть з поля без вікторії, причому навіть та крайня перемога вийшла трохи незапланованою, адже ніхто оособливо не вірив у перемогу «Ворскли» над «Шахтарем», як виявилося, даремно.

Як вже писано вище, оборона команди є найгіршою в чемпіонаті, 23 пропущених м'ячі цьому підтвердження. Проблема періодично виникає з кадрами, в центрі захисту нерідко грають правий захисник Пердута або півзахисник Челядін тощо. Але кадри – це давній головний біль команди, ми пам'ятаємо, як ще за Максимова в заявку на ігри потрапляли 15-16 виконавців.

Напад без торішнього лідера Сефері теж виглядає так собі, Степанюк сам не тягне. Якби не повернення легіонерів Кане та Якубу, було б геть погано.

Щоправда, всі ці негаразди не перешкодили команді вийти в півфінал Кубку України. Буде цікаво, якщо полтавська команда вкотре дивом зможе потрапити в єврокубки.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли п'ять матчів – три рази виграла «Ворскла», один раз клуби не виявили переможця і один раз, в останній на даний момент грі між клубами, сильнішим був «Минай», різниця м'ячів 4:7.

Орієнтовні склади

«Минай»: Бандура – Солдат, Ю. Кравчук, Мельник, Нємчанінов – Ралюченко – Одарюк, Твердохліб, Петько, Рогозинський – Гунічев.

«Ворскла»: Ісенко – Пердута, Павлюк, Сантана, Корнієнко – Челядін, Скляр – Кане, Юрченко, Якубу – Степанюк.

Прогноз на протистояння

Минулого сезону, пишучи анонс на аналогічний поєдинок, я зробив досить, здавалося б, очевидний прогноз на перемогу «Ворскли», але «Минай» несподівано тоді набрав три очки. Тому зроблю сміливе припущення, що і цього разу закарпатський колектив здивує нас і здобуде першу перемогу в сезоні.

5 листопада, неділя

«Минай» – «Ворскла»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалах Суспільне, Спорт 1 та на YouTube
Арбітр: Сергій Задиран (Київська область)
МИНАЙ – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Бажаю Ворсклі перемогти і обійти Динамо в турнірній таблиці. Та наздогнати Колос. Суперник якраз підходящий, остання команда чемпіонату. Кого ж тоді перемагати, якщо не аутсайдера?