Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2023, 12:15
418
0

Андрій БОРЯЧУК: «Цей чемпіонат УПЛ набагато цікавіший за минулий»

Форвард задоволений непередбачуваним сезоном

| Оновлено 03 жовтня 2023, 12:15
418
0
Андрій БОРЯЧУК: «Цей чемпіонат УПЛ набагато цікавіший за минулий»
УПЛ. Андрій Борячук

Нападник «Металіста 1925» Андрій Борячук оцінив майбутній матч проти «Дніпра-1», а також ситуацію в таблиці цьогорічного чемпіонату України.

- «СК Дніпро-1» за Юрія Максимова став впевненіше почуватися у порівнянні із першими матчами сезону. В чому головна особливість цієї команди зараз?

- Тут варто пам’ятати, що минулого сезону вони стали віце-чемпіонами країни. Переконаний, що попри нелегкий старт, перед ними і цього сезону стоїть завдання боротися за чемпіонство. Як мінімум - не знижувати вимог. Із такою командою, як «Дніпро-1», буде дуже непросто, не варто їх недооцінювати. Усі знають, що там хороший підбір гравців і їхня якість на високому рівні.

- «Металіст 1925» не програвав в останніх чотирьох матчах - ця серія дозволила вам піднятися в середину турнірної таблиці. Головні складові вашого успіху?

- Якогось секрету тут немає: ми викладаємося по максимуму в кожному матчі. Ці зусилля допомагають команді набирати очки. Так, зараз чемпіонат досить рівний, будь-яка команда може забрати очки у будь-кого. Тому треба старатися менше помилятися, вигравати якомога більше матчів та не втрачати очки, особливо там, де є всі шанси цього уникнути. І ще один важливий фактор - везіння.

- У 9-му турі не чужий для тебе «Шахтар» поступився «Ворсклі», що є черговим свідченням того, що поточний чемпіонат дуже непередбачуваний. Чи став він цікавішим для тебе, як гравця?

- Однозначно. Якщо порівнювати із минулим чемпіонатом, для мене, як футболіста, поточний розіграш є набагато цікавішим, ніж попередній.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.