Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2023, 21:52
48563
29

ЛАЛАТОВИЧ: «Треба їхати з України. Може, повернуся. Заберу 1 зарплату із 3»

Головний тренер «Зорі» прокоментував гру 5-го туру УПЛ проти «Минаю»

| Оновлено 27 серпня 2023, 21:52
48563
29
ЛАЛАТОВИЧ: «Треба їхати з України. Може, повернуся. Заберу 1 зарплату із 3»
ФК Зоря. Ненад Лалатович

Головний тренер луганської «Зорі» Ненад Лалатович прокоментував гру 5-го туру УПЛ проти «Минаю» (1:1):

«Дуже важно було грати в таку спеку. Перед цим була складна дорога – з України до Польщі, потім в Чехію, гра зі «Славією», потім на Словаччину і до Ужгорода.

Вчора не зуміли потренуватися. Тільки почали, як нам сказали, що стадіон «Авангард» заміновано. Потрібно було йти з тренування.

В нас багато втрат було. Можливо, ще й Русин теж. Крім цього, Мацапура, Данченко, Бутко травмовані. Не вистачає чотирьох гравців, щоб «Зоря» грала на такому ж рівні, як в минулому році.

Мені потрібні були декілька швидких футболістів в центр поля. Тоді б ми мали змогу грати в більш атакувальний футбол, як в Європі. Коли приїхав до Польщі, було тільки 13–14 гравців.

Я не виправдав очікування. Сам від себе також більше очікував. Дуже подобається мені українська ліга. Впевнений, якби одразу на зборах в нас було 20 гравців та ті два футболісти в центр поля – ми б виглядали краще. Були б краще готові до чемпіонату.

В п’яти матчах в нас 2 нічиї, 2 поразки та одна перемога. Напевно, піду з українського футболу. Буду розмовляти з президентом.

В клубі я заробив три зарплати, але хочу показати, що я людина з великої букви. Я заберу тільки одну зарплату. Приїхав в Україну не заради грошей. Я люблю Україну та український народ. Буду до кінця з вами.

Дякую всім. Завжди був з Україною. Так буде й надалі. Співчуваю українському народові та бажаю вам посміхатися частіше, як це було раніше.

Ця команда слабше, ніж була в «Зорі» минулого року. Частину матчів не грали Герреро та Русин. Травмовані Бутко та Данченко.

Потрібно їхати з України. Можливо, в майбутньому повернуся. Впевнений, що міг зробити кращій результат, якби одразу мав повний склад гравців. Будемо розмовляти з президентом. Я теж незадоволений результатом і тим, що зробив. Можливо, найдуть нового тренера, а можливо й я знайду нову команду в Україні».

Оцініть матеріал
(213)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 06:00 3
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Стало відомо, скільки півфіналіст ЛЧ готовий запропонувати Реалу за Луніна
Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5
Стало відомо, скільки півфіналіст ЛЧ готовий запропонувати Реалу за Луніна

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ди л
Читайте внимательно, может заберу одну зарплату из трех!))
То есть человек еще не получил ни одной зарплаты за все это время!!!
dadlismit
Уважуха Ненад ! Все по сути разложил, не ныл и не держался за кресло, как некоторые ... 
Sunrise
У Лалатовича откровенно не пошла работа в Заре. Но если он вот с такими словами уйдёт, то критиковать его и не за что. Он пробовал, наверняка делал что мог и осознал что не выходит. Ехал бы за деньгами - не увольнялся бы, да и все 3 зарплаты забрал бы уж точно)
mayakovskiy1
У чудака в Шахте было прозвище Ненадозарплатович , прошло много лет и.... "я возьму одну зарплату из 3"
coba777
А все це дно почалось після рокировки  Йовичевича. Шахтар запустив сніжну кулю, яка на сьогоднішній день знищує український футбол. Бо рудому поцу, як завжди, було мало.
123455432
Респект!
vruthiy-112
Боєць, яке б рішення небуло, намагався зробити краще.!!!
Y-71
Цей тренер за останні дванадцять років змінив вісімнадцять клубів! Тобто більше року ніде не затримувався. Мені здається, що це каже про все
Iigor6583
Ноги в руки і мерщій треба тікать. Що це за такий спец, що тікає.
Володимир
У президента Зари по понятным причинам стало худо с деньжатами . Но украинские болельщики знают  оражево - чёрный адресок,  где деньги не заканчиваются ,  а их хозяин большой и очень душевный помогатель . Так что очень скоро игроков в Заре будет хоть отбавляй  ! Но команды уже не будет ..
Злий Глобинець
Слабак. Взяв би приклад з Луческу. Тому 78 років, йому важко, він жаліється, але ж терпить і працює! Кожен матч на ногах, і це після операції. А цей, молодий-здоровий, після перших труднощів скис.
Volodymyr Sokyrko
..Шахтар'' знищив Зорю, Дніпро... та й Динамо ... 
DK1961
После Металлиста и Днепра убивают УМЫШЛЕННО еще одну команду-конкурента во внутреннем первенстве. И стиль У НИХ одинаковый - убрать (сначала) главного тренера конкурента к себе, а потом этот домик сам собой начнет разваливаться. Дорогу расчищают, как думаете для кого?
Serhii P.
За що тобі платити, олень? Ні одного матчу команда не виграла. А на рахунок нової команди в Україні, я дуже сумніваюсь, що після такого кидка, хтось тобі запропонує посаду головного тренера.