Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2023, 12:58
1258
9

Минай – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Минай» може наздогнати «Зорю»

| Оновлено 27 серпня 2023, 12:58
1258
9
Минай – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 27 серпня, «Минай» в рамках 5 туру української Прем’єр-ліги прийматиме «Зорю». Минайці в разі перемоги можуть залишити дно турнірної таблиці і наздогнати за очками «Зорю».

Минай

Підопічні Володимира Шарана невдало стартували у новому чемпіонтаі, набраши у чотирьох матчах лише одне очко. Після двох поразок з великим рахунком «Минай» порівну розідлив очки з «Дніпром-1», а в минулому турі зазнав гостьової поразки від «Металіста 1925». В активі минайців лише два забитих голи, які провели Вадим Вітенчук та Єгор Твердохліб.

Для «Миная» це буде ювілейний, 40-й, домашній матч в УПЛ, в якому минайці можуть здобути 10-ту перемогу на своєму полі. А Володимир Шаран на чолі різних клубів може здобути 80-ту перемогу в УПЛ, в тому числі 10-ту з «Минаєм».

Зоря

Футболісти луганського клуба приїдуть до Закарпаття не в кращому настрої, бо в четвер розпочали свій новий єврокубковий сезон з поразки, поступившись у Лізі Європи чеській «Славії» (0:2). В чемпіонаті ж підопічні Ненада Лалатовича набрали лише чотири очки. «Зоря» після двох поспіль поразок від «Руха» та «Кривбаса» перемогла «Ворсклу», а в минулому турі на своєму полі порівну розділила очки з «Олександрією».

«Зоря» на полях суперників обходиться без мирових в чемпіонатах впродовж 9-ти ігор: 6 перемог та 3 поразки. Цього разу «Зоря» може здобути 90-ту гостьову перемогу в УПЛ. Ювілейні голи в УПЛ можуть забити В'ячеслав Чурко - 25-й та Ігор Кирюханцев – 10-й.

Статистика зустрічей

«Минай» та «Зоря» провели вже 5 ігор в УПЛ. Двічі перемоги були на боці луганського клубу і по разу фіксувалися нічия та перемога минайців. Єдина перемога «Минаю» була в попередній зустрічі суперників 4 червня цього року і виявилася технічною. «Зоря» тоді перемогла з рахунком 3:0, але через участь у матчі гравця, якого не було у протоколі, луганцям було зараховано технічну поразку.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Афанасьєва (Харків), який проведе свою дебютну гру в УПЛ. Раніше Афанасьєв у Першій лізі провів 45 ігор.

Прогноз на протистояння

Минайці невдало стартували і налаштовані здобути першу перемогу в чемпіонаті. З іншого боку, «Зоря» в четвер зазнала єврокубкової поразки та прагнутиме реабілітуватися в УПЛ. У майбутньому матчі нашим прогнозом буде нічия.

Орієнтовні склади:

«Минай»: Бандура, Нємчанінов, Чуєв, Кравчук, Дмитрук, Рогозинський, Панасенко, Твердохліб, Вітенчук, Петько, Вишневський.

«Зоря»: Турбаєвський, Снурніцин, Батагов, Джордан, Кирюханцев, Вантух, Дришлюк, Мишньов, В.Волошин, Антюх, Герреро.

27 серпня, неділя

«Минай» – «Зоря»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалах Суспільне, Спорт 1 та на YouTube
МИНАЙ – ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dadlismit
Заря только в четверг матч еврокубков играла, теперь им ставят игру в воскресенье на 13.00. Поставили бы матч хотя бы на 17.00, уроды ... 
sheva
А чому Зоря грає, а інші участники ЛК,ЛЄ ні? 
Remark
Тут кроме Заря ИТБ1 и ставить нечего, но коф наверно мизерный.
Fant24
Минай выиграет.зоря никакая