Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 серпня 2023, 16:55
2069
1

Зоря – Кривбас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди будуть прагнути набрати свої перші очки в сезоні

| Оновлено 06 серпня 2023, 16:55
2069
1
Зоря – Кривбас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У стартовому турі «Зоря» та «Кривбас» виступили невдало, тому в очному поєдинку намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Гра пройде на Київщині на стадіоні «Лівий берег», де номінальними господарями поля будуть вважатися луганські футболісти.

Зоря

Після бронзового успіху минулого сезону «Зоря» втратила свого наставника нідерландського фахівця Патріка ван Леувена, який перебрався до «Шахтаря». Крім того, з різних причин покинули колектив кілька досвідчених гравців, включаючи Максима Імерекова, Євгена Шахова, Павла Полегенька. А молодий та перспективний півзахисник Володимир Бражко повернувся з оренди до «Динамо». Новим наставником луганчан став сербський тренер Ненад Лалатович, який запам'ятався українським шанувальникам футболу по виступах за гірників.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Йому, як і новим гравцям команди, які прийшли на зміну тим, хто пішов, звичайно ж, потрібен час, щоб «Зоря» знову заблищала, як це було в другому колі сезону 2022-2023 років. І, найімовірніше, зовсім короткого міжсезоння для цього не вистачило. Принаймні, луганчани у стартовому поєдинку з «Рухом» виглядали не так яскраво і зрештою програли з рахунком 1:2. Більш того, завершували гру вони у меншості після вилучення одного з новобранців бразильського захисника Андерсона Джордана, чим скористалися суперники.

А днями стало відомо про те, що контракт із «Зорею» підписав 24-річний сербський півзахисник Петар Мічін. У його послужному списку є кілька відомих клубів у себе на батьківщині, а також італійський «Удінезе» та словацький «Серед». Раніше Мічін запрошувався до різних юнацьких та юніорських збірних Сербії.

Кривбас

Криворіжці у першому турі теж програли з мінімальним рахунком. У гостях вони поступилися «Олександрії», пропустивши єдиний гол майже на початку матчу. Потім у грі було багато емоцій та вилучення ще до перерви півзахисника «Кривбаса» Владислава Семотюка.

Якщо брати за іменами, то підопічні Юрія Вернідуба мало чим поступаються майбутнім суперникам. Хоча, порівняно з попереднім чемпіонатом, клуб теж втратив кілька провідних гравців. Натомість є і підсилення. Наприклад, на початку цього тижня «Кривбас» уклав угоду із гравцем середньої лінії поля 25-річним Юрієм Вакулком. Він свого часу непогано виглядав у «Дніпрі», а згодом допомагав у становленні нового колективу «Дніпро-1».

Тож «Кривбас» має що протиставити «Зорі». І як сказав сам наставник на прес-конференції після поразки у попередньому турі «.. ми продовжуємо працювати. Додаватимемо надалі все більше і більше. Вважаю, ми посилилися дуже непоганими гравцями, які надалі нам допоможуть».

Статистика матчів

В українській Прем'єр-Лізі команди зіграли 24 матчі. «Зоря» виграла 8 разів, «Кривбас» - 13, ще три поєдинки завершилися внічию. Минулого сезону у першому колі матч проходив у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Його підсумок – нічия 2:2. У луганчан двічі відзначився Ігор Кирюханцев, а у криворіжців забивали Олексій Хобленко та Назар Волошин. У другому колі «Кривбас» переміг у себе у Кривому Розі 1:0 завдяки влучному удару боснійського легіонера Ріфета Капіча.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Сапутін, Вантух, Батагов, Кирюханцев, Снурніцин, Дрішлюк, Мішньов, Антюх, Волошин, Русін, Алефіренко

«Кривбас»: Кліщук, Дібанго, Безкоровайний, Стецьков, Понєдєльник, Хомченовський, Татарков, Бізімана, Луньов, Кожушко, Дебелко

Прогноз на протистояння:

Наразі сили суперників приблизно рівні. Тому поставимо на нічию 1:1.

6 серпня, неділя

«Зоря» – «Кривбас»
Київська область. Урочище «Млинове». Стадіон «Лівий берег». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
ЗОРЯ КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Який нах Батагів?
Ше за бред?