Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Початок матчу було відкладено до 20:15 через повітряну тривогу
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 серпня 2023, 21:10
1442
0

Олександрія – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Минулого сезону обидва рази суперники завершували очні протистояння внічию

| Оновлено 05 серпня 2023, 21:10
1442
0
Олександрія – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У другому турі нового чемпіонату країни в Олександрії на стадіоні «Ніка» місцевий клуб прийматиме «Металіст 1925». Незважаючи на те, що у попередньому чемпіонаті «Олександрія» боролася за місце в єврокубках, а харків'яни насилу втрималися у Прем'єр-Лізі, обидва матчі команд одна з одною завершилися нічийними результатами.

Олександрія

Підопічні Руслана Ротаня успішно стартували у сезоні 2023-2024 років. В першому турі вдома вони зустрічалися з криворізьким «Кривбасом» і виграли з рахунком 1:0. Переможний гол на самому початку гри забив Артем Шулянський. Втім, слід зазначити, що з 31-ї хвилини гості грали у меншості.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поки що складно говорити про потенціал «Олександрії» у новому чемпіонаті, адже в літнє міжсезоння клуб залишила досить велика група футболістів, багато з яких часто виходили у стартовому складі. На зміну їм прийшли переважно молоді гравці, яким треба ще порозумітися на полі з новими партнерами.

Скільки для цього потрібен час, поки що сказати важко. Тому так важливо для олександрійців вже на старті набрати якнайбільше очок. До того ж, вдруге поспіль вони прийматимуть команду суперників на своєму рідному стадіоні. До речі, як і в першому турі, матч розпочнеться досить пізно за нинішніх часів о 19 годині.

Металіст 1925

Для харків'ян календар початку нового сезону виявився важким. У першому турі вони грали з чемпіоном країни «Шахтарем», поступившись йому з мінімальним рахунком 1:2, у другому підопічні Едмара зустрічаються в гостях з «Олександрією», а в третьому турі їм належить зіграти у Києві проти «Динамо».

Зрозуміло, що за такого графіку розраховувати на велику кількість очок не доводиться. Тому навіть нічия в одному з цих поєдинків для «Металіста 1925» напевно вважатиметься непоганим результатом. Тим більше, що і з «Олександрією», і з динамівцями вони минулого сезону вже грали внічию.

На відміну від майбутніх суперників, у харків'ян не так багато змін у складі. Більш того, можна говорити про підсилення, особливо в лінії атаки. Чого тільки вартує транфер Олексія Сидорова, та й Дмитро Юсов вже встиг відзначитися дебютним голом у складі «Металіста 1925». Непогане враження залишив про себе у грі з «Шахтарем» і бразильський півзахисник Арі Моура.

Статистика матчів

У чемпіонатах України суперники вже встигли провести один з одним 4 матчі. І якщо у перших двох перевага футболістів «Олександрії» була безперечною і вони двічі перемогли, то два останні поєдинки завершилися внічию. Причому на стадіоні «Ніка» у лютому цього року ближчими до успіху були гості, які вели у рахунку 3:1 (у харків'ян відзначилися А.Ткачук, Бичек та Шершень, а у господарів поля Третьяков). Але наприкінці другого тайму той же Третьяков і Кобзар відновили рівновагу. У другому колі матч проходив у Ковалівці на стадіоні «Колос» і знову завершився внічию, але тепер вже 0:0.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Шевченко, Копина, Логінов, Бабогло, Плакса, Смирний, Сігєєв, Калітвінцев, Шулянський, Бєляєв, Кулаков

«Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Є.Ткачук, Курило, Безуглий, Габелок, Вачіберадзе, Русин, Бичек, Юсов, Сидоров

Прогноз на протистояння:

Зважаючи на те, що минулого сезону підопічні Руслана Ротаня та Едмара вважалися наймиролюбнішими командами, припустимо, що і цього разу суперники зіграють внічию 1:1.

5 серпня, субота

«Олександрія» – «Металіст 1925»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 19:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
ОЛЕКСАНДРІЯ - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Володимир Новохатній (Черкаська область)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 126
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.