Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 03 грудня 2023, 16:08
3023
1

НЄМЧАНІНОВ: Я спілкувався з пацанами – вони шоковані тим, що Вірта прибрали

Екс-футболіст «Вереса» став на захист тренера

| Оновлено 03 грудня 2023, 16:08
3023
1
НЄМЧАНІНОВ: Я спілкувався з пацанами – вони шоковані тим, що Вірта прибрали
ФК Верес. Дмитро Нємчанінов

Колишній захисник «Вереса» Дмитро Немчанінов прокоментував рішення керівництва рівненського клубу розпрощатися з Юрієм Віртом, який за чотири сезони пройшов із командою шлях від Другої ліги до УПЛ.

«Незалежно від того, хто зараз тренер та в якій команді працює, не можна за спиною вести переговори з іншим тренером. Якщо вже йде кулуарна розмова, про це не повинні знати всі. Таке має місце у футболі. Коли тренер за кілька турів до кінця чемпіонату отримує такі сигнали, футболісти теж читають інтернет – це ненормально.

Я спілкувався з пацанами – вони шоковані! Після матчу зайшли до роздягальні, вони були не раді, що залишилися в УПЛ. Суцільний відчай від того, що пішов Вірт. Усі пригнічені. Нема тієї радості від результату. Найголовніше, що пацани топили за тренера, були за нього до останнього. Значить, щось не так у клубі. Я зараз гравець іншого клубу. Це лише моя думка з боку, що відбувається», - сказав Нємчанінов.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Пффф... "пацаны были не рады, что остались в УПЛ!" Серьезно!? 
Ну если пацаны были не рады, что остались в УПЛ и заранее знали, что уволят тренера, то на кой черт Вы 6 банок забивали!?
Слили бы матч и играли бы в 1 лиге! Счастливые.
Это их кухня, и руководству решать кого нанимать, а кого увольнять. Если руководители считают не приемлемо допускать ситуацию с переходными матчами на вылет с УПЛ, и задачи были совершенно иными, то они в полном праве не продолжать с тренером контракт. А вот право руководство или нет - это уже покажет время. Возможно, в следующем году Верес будет с новым тренером бороться за еврокубки и что тогда!? Кто скажет что увольнение Вирта было не правильно?