Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2023, 13:14
1048
0

Верес – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

В турнірній таблиці Прем'єр-Ліги суперників розділяє лише одне очко

| Оновлено 12 березня 2023, 13:14
1048
0
Верес – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У 17-му турі одна з одною зіграють команди, які невдало розпочали другу частину чемпіонату країни. І «Верес», і «Ворскла» тиждень тому зазнали поразки у матчах, де вони цілком могли розраховувати, як мінімум, на нічию.

Верес

Підопічні Юрія Вірта у попередньому турі зустрічалися вдома з одеським «Чорноморцем» і до 76-ї хвилини на табло була рівновага. Однак, пропустивши наприкінці матчу два м'ячі, футболісти «Вереса» були змушені залишити поле переможеними 1:3.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

На післяматчевій прес-конференції наставник господарів був явно незадоволений грою команди і поскаржився на помилки, що призвели до взяття їхніх воріт. Дісталося від головного тренера й новачкам «Вереса», які прийшли до клубу у нинішнє міжсезоння. Єдиним, хто заслужив на позитивну оцінку, став захисник Олександр Маткобожик, який відзначився в дебютному для себе матчі за нову команду забитим голом.

До речі, для «Вереса» це була п'ята поразка поспіль цього сезону, що є антирекордом для клубу з Рівного. А ще рівненські футболісти з урахуванням минулого сезону не можуть виграти вдома вже 8 поєдинків поспіль (2 нічиї та 6 поразок) і пропустили у свої ворота у 12 турах поспіль. Тож у грі з «Ворсклою» вони, безсумнівно, намагатимуться перервати невдалі для себе серії.

Ворскла

Полтавський клуб у 16-му турі приймав луганську «Зорю» в Олександрії на стадіоні «Ніка» і до 16-ї хвилини вже мав перевагу у два м'ячі. Більше того, коли закінчився основний час другого тайму й пішли компенсовані хвилини, «Ворскла» продовжувала вести в рахунку 2:1. Але не змогла не лише утримати переможний результат, а й програла 2:3.

Заради справедливості слід зазначити, що у тій грі підопічні Віктора Скрипника з 71-ї хвилини грали у меншості через вилучення одного з новачків клубу бразильського захисника Раміреса. Крім того, «Ворскла» проводила свій перший матч без багаторічного основного воротаря Дмитра Різника, який перейшов до «Шахтаря». І саме його присутності на полі, можливо, не вистачило команді задля досягнення позитивного результату на останніх хвилинах.

Взагалі, дивлячись на виступ полтавців у нинішньому чемпіонаті, можна дійти невтішного висновку, що грає команда дуже нерівно, чергуючи успішні ігри з невдалими. Так, в активі «Ворскли» вже є 5 перемог, а також нічиї з командами з верхньої частини турнірної таблиці «Дніпром-1», «Динамо», «Олександрією». І водночас полтавські футболісти вже програли 8 матчів із 16, пропустивши у власні ворота 23 голи.

Статистика матчів

На рівні Прем'єр-Ліги суперники провели 5 матчів, з яких 3 виграла «Ворскла», 1 раз переміг «Верес» і ще в одній зустрічі було зафіксовано нічию. У першому колі цьогорічного чемпіонату, коли гра проходила в Ужгороді, успіх був на боці «Вереса» 2:1. У переможців відзначилися Кучеров та М.Шестаков, а у полтавців Скляр. Також слід нагадати, що обидві команди в період підготовки до другої частини сезону взяли участь у турнірі «BGV Winter Cup 2023», який проходив у Туреччині. 15 лютого «Верес» та «Ворскла» зійшлися у очному протистоянні. Основний час завершився внічию 0:0, а у серії пенальті перемогли футболісти із Полтави 5:4.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Гагун, Маткобожик, Курко, Балан, Кльоц, Кучеров, Г.Пасіч, Лебеденко, Дахновський, М.Шестаков

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Яворський, Чеснаков, Скляр, Юрченко, Павлюк, Сефері, Степанюк, Феліпе, Лопес

Прогноз на протистояння:

Чекаємо на цікавий і завзятий поєдинок, в якому шанси на перемогу матимуть обидві команди. Але, найімовірніше, буде нічия 1:1.

12 березня, неділя

«Верес» – «Ворскла»
Рівне. Стадіон «Авангард». 13:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
ВЕРЕС – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 2.65
  • 3.40
  • 2.65
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 2.66
  • 3.41
  • 2.64
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.