Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2023, 19:15
2962
7

Реванш за перше коло. Верес на своєму стадіоні поступився Чорноморцю

Рівненська команда програла п'ятий матч поспіль

| Оновлено 04 березня 2023, 19:15
2962
7
Реванш за перше коло. Верес на своєму стадіоні поступився Чорноморцю
УПЛ

Команди в чемпіонаті досить давно не знали смаку перемог (звісно, мається на увазі не тільки зимова пауза, а й останні офіційні матчі восени), тому слід було очікувати, що виграти спробують обидві. Невеликим фаворитом матчу вважався «Верес», який грав хоч і при практично порожніх, та все ж рідних трибунах свого стадіону.

Господарі активно розпочали гру і притиснули одеситів до їхнього штрафного. Зокрема, зовсім трохи не вистачило Дахновському, щоб відкрити рахунок. Проте забили першими «моряки», причому досить несподівано і неочікувано. Роман Гагун цей гол матиме на своїй совісті - після того, як центральний захисник «Чорноморця» Гучек низом від свого штрафного віддавав пас через все поле Бадібанзі, захиснику «Вереса» достатньо було зробити крок вперед, щоб перехопити м'яч. Але він чомусь вирішив бігти від м'яча, внаслідок чого Бадібанга зіграв на протиході, вискочив на побачення з Когутом і з лінії штрафного пробив над тим.

«Верес» очікувано побіг відіграватися і затиснув команду Григорчука на її половині. А ту такий перебіг матчу влаштовував - в контратаки бігати легше. Путря, наприклад, в контратаках заробив на собі два гірчичники (а в другому таймі сам отримав в аналогічній ситуації, коли пройшли вже його).

УПЛ

Наприкінці одна контратака таки могла б стати результативною - Гучек віддав направо Путрі, той прострелив вздовж воріт, але спершу Юсов махнув мимо м'яча, а Штогрін не повірив і не побіг замикати дальню штангу.

Тайм другий розпочався так, ніби й не було перерви - атаки «Вереса», відбивання «Чорноморця». Небезпечними моментами обмінялися Гайдучик (удар з розвороту) та Бадібанга (Когут необачно грав головою за межами штрафного, вдарив собі за спину і ледь встиг повернутися і накрити м'яч).

Юрій Вірт освіжив гру потрійною заміною, але рахунок зрівняли гравці, що вже перебували на полі до того. Після навісу з штрафного Непогодов потягнув удар головою Кучерова, але проти добивання Маткобожика впритул був вже безсилий. 1:1.

Відразу повірилося, що рівняни вирвуть перемогу, оскільки успіх окрилив «Верес». Але холодним душем їх накрив Алефіренко - Данило підстеріг м'яч після спроби удару від Гучека і незадовго після свого виходу на поле ударом метрів з десяти прошив відразу і захист, і воротаря.

УПЛ

Тепер повірилося вже в «Чорноморець». Міг остаточно закривати гру Юсов, але дивом не влучив у ворота після красивої атаки «моряків» і пасу Демченка. Григорчук відразу зняв форварда, випустивши досвідченого Гладкого, і Олександр не підвів тренера - сам заробив пенальті, сам його і забив перед фінальним свистком.

1:3 - п'ята поразка «Вереса» поспіль, а «Чорноморець» зробив непогану спробу відштовхнутися від дна турнірної таблиці.

Українська Прем'єр-ліга. 16 тур.

«Верес» - «Чорноморець» - 1:3.

Маткобожик, 60 - Бадібанга, 13, Алефіренко, 76, Гладкий, 90+3, пен.

Г. Пасіч, 24, Кльоц, 39, С. Шарай, 69, Маткобожик, 87 - Путря, 79.

«Верес»: Когут – Гагун, Маткобожик, Курко, Балан – Кльоц, Кучеров - Г.Пасіч, Ст.Шарай (Лебеденко, 73), Дахновський (А. Блізніченко, 73) – Гайдучик (М. Шестаков, 73).

«Чорноморець»: Непогодов – Путря, Брагару, Салюк, Васильєв, Гучек, Кузик (Демченко, 81), Політило (Авагімян, 81), Бадібанга, Юсов (Гладкий, 89), Штогрін (Алефіренко, 73).

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

ВЕРЕС - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! З пенальті забив Олександр Гладкий (Чорноморець).
76’
ГОЛ ! М'яч забив Даниїл Алефіренко (Чорноморець).
60’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Маткобожик (Верес).
13’
ГОЛ ! М'яч забив Зігі Бабангіда (Чорноморець).
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
y-maxim
З детства за Черноморец 💪
Александр Белогубко
Штогрину ещё рано играть с первых минут -только на замену и то не всегда --ему надо было идти в балет
Eugenii Skrypka
Поворознюка на поле! 
Вирт не тренер, а мотиватор, но слова заканчиваются рано или поздно 
Zanregent
Да! Но нужно играть уверенно,а Юсову забивать с полуметра! Нужно брать очки в каждом матче!
avk2307
Черноморец еще многим грандам попортит нервы.
Потихоньку Григорчук состав собирает
CheMP
красавчики парни! уважаю!