Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 березня 2023, 14:37
2112
7

Верес – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Обом командам важливо розпочати другу частину сезону вдало

| Оновлено 05 березня 2023, 14:37
2112
7
Верес – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 4 березня, у Рівному на полі стадіону «Авангард» відбудеться матч 16-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Верес» прийме «Чорноморець» з Одеси. Стартовий свисток у матчі пролунає о 14:00 за київським часом.

Верес

Рівненський «Верес» у турнірній таблиці чемпіонату України посідає 10-те місце, маючи 17 очок після 15-ти матчів. В активі у команди 5 перемог за двох нічиїх, у пасиві – вісім поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Наприкінці першої частини сезону «Верес» видав серію з чотирьох поразок. 5 листопада він розгромив «Металіст 1925» з рахунком 4:1. Далі були невдачі – у матчах з «Шахтарем» (0:2), «Олександрією» (2:3), «Динамо» (0:1) та «Інгульцем» (0:1).

На сьогодні рівненська команда має серію без забитих м'ячів в УПЛ тривалістю 180 хвилин. Натомість «Верес» пропускає у 11-ти зустрічах поспіль (17 голів), що є неприємним клубним рекордом.

Під час підготовки до весни-2023 «Верес» взяв участь у розіграші Winter Cup, де зіграв три поєдинки: по пенальті програв «Поліссю» з Житомира (основний час – 3:3, пенальті – 3:4) та полтавській «Ворсклі» (основний час – 0:0, пенальті – 4:5), а також обіграв «Левадію» (3:1). Крім цього, рівняни провели ще три спаринги, в яких виграли у вірменського «Пюніка» (1:0) та молдавської «Зорі» Бєльці (2:0) плюс програли латвійському клубу «Валмієра» (2:3).

Після першої частини сезону «Верес» розпрощався із захисником Мірошником, хавбеками Шестаковим та Євгеном Пасічем, нападником Сергійчуком. Поповнили лави команди гравці оборони Балан, Хондак і Маткобожик, а також півзахисники Блізніченко та Тишинінов.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» розташовується у турнірній таблиці УПЛ на 15-й позиції з 11-ма очками після 15-ти поєдинків. У 2-х матчах команда перемогла, п'ять разів зіграла внічию та зазнала 8-ми поразок, м'ячі 10-20.

Під завісу літньо-осінньої частини сезону «моряки» видали серію із трьох зустрічей без перемоги. У листопаді минулого року вони обіграли з рахунком 1:0 «Минай» та 2:0 «Львів». Потім «Чорноморець» розійшовся миром 0:0 з «Металістом», програв 0:1 «Кривбасу» і поділив очки з «Рухом» – 2:2.

Під час підготовки до другої частини чемпіонату одесити провели 7 контрольних спарингів, у яких по три рази перемогли та програли, і один раз зіграли внічию. Програму товариських матчів зими «Чорноморець» завершив серією з чотирьох перемог поспіль. Він по черзі обіграв казахстанський «Шахтар» з Караганди (2:1), клуб «Турон» з Узбекистану (4:2), «Ниву» з Вінниці (4:2) та одеську команду «Реал Фарма» (5:0).

Під час зимового антракту команда Романа Григорчука втратила захисників Суханова та Джеймса, хавбеків Петька, Литвиненка, Філі, Наумця, Бобка та Кравченка, який завершив кар'єру, а також нападника Кубемба. Новачками команди стали захисник Гучек, півзахисники Задоя, Васильєв, Демченко, Хадіда та ексгравець колективу Авагімян, нападник Алефіренко.

Статистика матчів

«Верес» та «Чорноморець» провели між собою в УПЛ 8 очних зустрічей. 3 матчі виграли рівняни, чотири – одесити, одна гра завершилася внічию, м'ячі 9-7 на користь «Чорноморця».

На полі «Вереса» проведено три поєдинки, в яких господарі перемогли один раз, а гості – два, м'ячі 5-4 на користь команди з Одеси.

Орієнтовні склади

Верес: Когут – Гагун, Маткобожик, Курко, Квасний, Кучеров, Кльоц, Дахновський, Г.Пасіч, С.Шарай, Гайдучик.

Чорноморець: Непогодов – Салюк, Гучек, Єрмаков, Путря, Васильєв, Політило, Задоя, Юсов, Брагару, Алефіренко.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку його господарі зможуть зіграти краще, ніж гості. Втім, гра результативною бути не повинна. Тож нашою ставкою буде – перемога першої команди з ТМ 2,5 у матчі.

4 березня, субота

Верес – Чорноморець
Рівне. «Авангард». 14:00
Арбітр – Віталій Романов (Дніпро)
ТБ-трансляція – Setanta Sports+, YouTube-канал Setanta Sports УПЛ
ВЕРЕС – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 2.30
  • 3.35
  • 3.30
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.22
  • 3.34
  • 3.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
без глядачів?На користь Чм.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вячеслав Круссер
Верес Шарай пропускает дисквал!
Александр Белогубко
да ещё в нападение ставьте Войтиховского --забивной игрок
Александр Белогубко
ЧО должен выиграть если на замену выйдут Кузик -Авагимян