Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 березня 2023, 18:28
5720
5

Арсенал – Борнмут в УПЛ. Зоря на останніх хвилинах переграла Ворсклу

По ходу гри луганська команда «горіла» 0:2

| Оновлено 05 березня 2023, 18:28
5720
5
Арсенал – Борнмут в УПЛ. Зоря на останніх хвилинах переграла Ворсклу
УПЛ

В першому колі «Зоря» виграла в полтавської команди з рахунком 3:1, тоді забивали Назарина і двічі Безбородько, а у суперників - Денис Олійник. Жодного з вищеперерахованих гравців не було сьогодні (двоє перших взагалі покинули «Зорю»), тому допомогти взяти реванш за перше коло Віктору Скрипнику в своєї екс-команди мали вже зовсім інші футболісти.

І вони відразу ж взялися до справи. П'ята хвилина - вже 1:0: Рамірес закинув від свого штрафного, Бутко програв силову боротьбу Сефері і той розстріляв Сапутіна. Далі - більше. Євген Арановський побачив фол в контакті Сапутіна та Степанюка, призначив пенальті, а Сефері ударом з «точки» зробив дубль. Шла шістнадцята хвилина.

Не можна сказати, що «Зоря» виглядала безнадійно, але її гравці після шоку раз за разом отримували попередження. Подумалося ще тоді, що без вилучення сьогодні не обійдеться.

УПЛ

Могли забивати Нагнойний, Мішньов та Русин, але перший сфолив в атаці в ситуації, дещо схожій з другим голом «Ворскли», Мішньов з центра поля занадто слабко перекидав Ісенка, а Русин все робив правильно, але після проходу зліва влучив у хрестовину. Крім того, кидалася в очі впевнена гра в центрі поля орендованого динамівця Бражка.

На другий тайм Патрік ван Леувен зняв Нагнойного і випустив новачка Геррейро. І той зразу став помітною фігурою на полі, постійно віддаючи паси партнерам і відкриваючись під прийом. Відразу ж в його активі стала гольова передача - ефектне підсікання над захисниками на хід Бражку закінчилося тим же підсіканням останнього над Ісенком.

УПЛ

«Ворскла» зробила ставку на утримання рахунку і поплатилася за це. Якщо Бутко після стінки з тим же Геррейро вибіг на побачення з Ісенком і не переграв воротаря, то Рамірес вирішив не допустити ще одного виходу віч-на-віч ціною жовтої картки. Щоправда, вона для нього стала другою. До кінця гри залишалося більше двадцяти хвилин.

Здавалося, що своєї мети полтавці таки досягнуть, оскільки з небезпечними ударами «Зорі» Ісенко справлявся. Але на вже доданих хвилинах фортуна таки відвернулася від воротаря - удар Русина рикошетом від ноги Пердути залетів кіперу за комірець. Більше того, за кілька хвилин у ворота «Ворскли» був призначений пенальті за ненавмисну, та все ж гру рукою Хрипчука. До м'яча підійшов Бражко і надзвичайно холоднокровно покотив у правий кут.

УПЛ

До речі, зріла не за роками гра Бражка дозволила зробити висновок, що якщо він вже влітку не стане основним опорником в «Динамо», то автор цього матеріалу зовсім не розбирається в футболі.

Повертаючись до матчу - «Зоря» зробила суперкамбек, вдруге в сезоні переграла «Ворсклу» і Скрипника. Луганська команда явно окреслила боротьбу за медалі національного чемпіонату, а у «Ворскли» перспективи зовсім туманні. Так і до зони вильоту не дуже далеко.

Українська Прем'єр-ліга. 16 тур.

«Ворскла» - «Зоря» - 2:3.

Сефері, 5, 16, пен - Бражко, 57, 90+4, пен, Русин, 90+1.

Скляр, 33, Рамірес, 65, Ісенко, 86 - Вантух, 13, Сапутін, 15, Імереков, 20, Булеца, 27.

Рамірес, 71 (друге попередження).

«Ворскла»: Ісенко - Пердута, Рамірес, Чеснаков, Скляр - Юрченко (Яворський, 74), Павлюк - Сефері, Степанюк, Феліпе - Лопес (Хрипчук, 63).

«Зоря»: Сапутін - Бутко, Імереков, Батагов, Вантух - Бражко, Мішньов (Погорілий, 78) - Антюх (Хлань, 63), Булеца, Русин - Нагнойний (Герреро, 46),.

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Стадіон: «Ніка» (Олександрія).

ВОРСКЛА - ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey Ilyashenko
- Зорю вітаю з перемогою. Звісно і Полтава винна у такому результаті тому що просто кинула грати 2 2му таймі. Зорі + за волю до перемоги. Молодці.  Полтава дякую за класну гру.  Все по переду. 
SeM077
Впізнаю знайому Ворсклу. Так добре почали, а потім обісрались. Для чого ще тримати того Скрипника. Футболістів нових мабуть по оголошенню понабирали та й своя молодь чудить так що печально. Пеналі леві взагалі.
Sunrise
Вчера Арсенал, сегодня Заря...Я наверное что-то таки делал хорошее зимой чтоб весна так началась)Спасибо Заря, за очередную волевую на последних секундах! Столько моментов создали во втором тайме, не опустили руки.Новички понравились. 
igor shmuylo
Тут конечно  Ворскле не повезло.удаление рикошет и пенальти. Хватило только на   1й  пер .