Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1714
0

Жюлья СІМОН: «Справжнє божевілля»

Французька біатлоністка – про перемогу в гонці переслідування

Жюлья СІМОН: «Справжнє божевілля»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жюлья Сімон

Біатлоністка збірної Франції Жюлья Сімон прокоментувала перемогу в гонці переслідування на чемпіонаті світу 2023 року в німецькому Оберхофі.

«Справжнє божевілля. Це моя перша особиста перемога на чемпіонаті світу. У нас з Деніз була цікава боротьба. Я почала гонку далеко від лідерів, звичайно, вірила у свої шанси, та помилки суперниць стали в пригоді. Рада здобути перемогу саме в Обергофі - тут просто неймовірна атмосфера. Емоції переповнюють.

Я люблю боротьбу, мені навіть простіше якісно працювати на вогневому, коли поруч стріляють суперниці. Я була зосереджена та впевнена у собі, цього разу я змогла перемогти попри промах. Мені дуже пощастило, коли Деніз вдруге промазала на останньому вогневому - я навіть видихнула з полегшенням. Вибач, Деніз.

Просто неймовірний день, я отримала величезне задоволення від гонки. Звичайно, на старті переслідування краще бути якомога ближче до лідерів, але у мене це працює трохи інакше - чим гірша моя позиція, тим краще я фокусуюся на своєму виступі. Чим більше суперниць навколо, тим швидше я акумулюю всі сили для досягнення мети. Я мала намір провести гонку якомога краще, а на прикладі переслідування в Контіолахті розуміла - можливо все.

Крім того, я обрала правильну тактику - зі старту тримала високий темп на дистанції, а після чистого проходження стрільби лежачи, ризикнула та швидко працювала на стрільбі стоячи, сподіваючись виграти у боротьбі з Деніз. Лижі працювали дуже добре. Думаю, цього сезону я маю гарну фізичну форму - так, я не завжди найшвидша на трасі, однак кожного разу можу боротися з найшвидшими дівчатами.

Я також вдячна своїй команді - без її якісної роботи було б неможливо досягти такого успіху. Тож ця золота медаль не тільки моя - це винагорода для усіх нас», - сказала Сімон.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.