Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2024, 03:52
104
0

Віталій ПЕРВАК: «Нам доведеться страждати, по-іншому не буде»

Головний тренер «Лівого берега» розповів про нічию з «Колосом»

| Оновлено 06 жовтня 2024, 03:52
104
0
Віталій ПЕРВАК: «Нам доведеться страждати, по-іншому не буде»
Лівий берег. Віталій Первак (зліва)

Головний тренер київського «Лівого берега» Віталій Первак проаналізував гру свої підопічних в матчі 9 туру УПЛ проти ковалівського «Колоса» (0:0).

«Після матчу маю тільки позитивні емоції. Здобули одно очко на виїзді проти хорошої команди. У «Колоса» є багато кваліфікованих футболістів, хороший тренерський штаб. Ми готувалися до цієї гри, знали, проти кого гратимемо. Але в нас були проблеми з виходом з оборони. В нас є над чим працювати.

Щодо гри можу сказати, що задоволений, що не пропустили. В цьому матчі в нас не виходила гра в атаці. Нам ще доведеться трохи страждати, по-іншому не буде ніяк – ми дебютанти. Хотілося, щоб футболісти грали в пас, щоб не втрачали мʼяч у простих ситуаціях. Але від матчу до матчу в нас дуже серйозні опоненти. Важливо не помилятися біля власних воріт, щоб не допомагати команді суперника.

Погода? Так, вона вплинула на футболістів, з мʼячем було важче працювати, але обидві команди відчули наслідки дощу. Настрій після гри позитивний, гра була за шість очок. Сьогодні сказав гравцям, що стратегічне завдання на сьогодні – не програти, адже ми з «Колосом» сусіди в таблиці. Продовжуємо працювати і дивимося тільки вперед!», – сказав Первак.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.